Fizičke edicije Black Myth: Wukonga neće imati disk

Black Myth: Wukong je sada dostupan za pre-order

Fizičke edicije Black Myth: Wukonga neće imati disk

Zajedno s novim trejlerom prikazanim na Summer Game Festu, Game Science je omogućio pre-ordere za Black Myth: Wukong i podijelio detalje o tome kako će te prednarudžbe i fizičke edicije funkcionisati.

Prema developeru, i fizička Deluxe edicija i Kolekcionarska edicija će dolaziti s digitalnim aktivacionim kodovima za Digital Deluxe verziju igre, ali neće imati disk. Game Science je objasnio da je to zbog ograničenja resursa, ali su rekli da istražuju mogućnosti za izdavanje diskova u budućnosti.

U FAQ Game Science objašnjava ograničene resurse sa kojima se suočavaju:

Ovo je prvi put da Game Science globalno izdaje igru za konzole. Trenutno se suočavamo s ograničenjima u offline resursima potrebnim za uvoz, izvoz, transport, distribuciju i prodaju fizičkih diskova. Ovi faktori su nam otežali simultanu prodaju fizičkih diskova sa zvaničnim izdanjem igre. Naš izdavački tim aktivno radi na rješavanju ovih problema i istraživanju opcija za ponudu fizičkih diskova, rekli su iz Game Sciencea.

Game Science je također najavio da će Xbox verzija igre biti objavljena nešto kasnije od PlayStation i PC edicija, jer studio trenutno optimizuje Xbox Series X|S verziju kako bi zadovoljila standarde kvalitete.

Prošle godine, IGN US je napisao opsežan izvještaj u kojem se ispituju brojni seksistički komentari i stavovi koje su članovi i osnivači Game Sciencea iznosili tokom posljednje decenije. Ovi komentari su izazvali kritike od strane mnogih kineskih igrača, posebno žena i njihovih saveznika, iako su neki stali u odbranu Game Sciencea.


Za sve ostale trejlere i najave sa Summer Game Festa 2024 posetite sledeći link.
In This Article

Black Myth: WuKong

Game Science
  • Platform
  • PC
  • PS4
  • XboxSeries
  • XboxOne
  • PS5
More Like This
Komentari