TV

Netflix bo morda imel oglase do konca 2022

In morda bo ukinil tudi deljenje gesel pred koncem leta.

Glede na novo poročilo Netflix morda raziskuje novo možnost naročnine, ki ni le cenejša, ampak bo vključevala oglase pred koncem leta 2022.

New York Times poroča, da naj bi vodilni delavci velikana pretakanja povedali osebju v internem dopisu, da bodo uvedel cenejšo možnost pretakanja, podprto z oglasi, pri čemer bo ta na voljo nekje v zadnjih treh mesecih 2022. Netflix je pred tem v prejšnjem mesecu namignil, da je odprt za možnost, ki vsebuje oglase.

Uvedba možnosti, ki vsebuje oglase, ni nič novega za storitve pretakanja, saj več Netflixovih konkurentov, vključno s Hulu in HBO Max, ponuja cenejšo možnost naročnine, ki vsebuje oglase, za tiste, ki ne moti, da si ogledajo nekaj oglasov, preden pretakajo svoje najljubše oddaje in filme.

Poleg možnosti, da bi letos dodali nov naročniški paket, ki vsebuje oglase, The New York Times poroča, da interni zapisnik tudi omenja, da bo pretočni velikan začel z ukinjanjem skupne rabe gesel. Lanskega marca je Netflix objavil, da je začel preizkušati nove funkcije, zlasti dodatno pristojbino za imetnike računov, ki delijo svoja gesla z ljudmi, ki živijo zunaj njihovega gospodinjstva.

Novica prihaja nekaj tednov po tem, ko je Netflix poročal, da je v zadnjem četrtletju izgubil 200.000 naročnikov. Po zmanjšanju števila naročnikov je Netflix objavil, da je zaprl svoj uredniški oddelek TUDUM, odpustil zaposlene, razen prvotnega animacijskega programa, in odpovedal več prihajajočih projektov, vključno z Bone in serijo Megan Markle, Pearl.

Poleg tega lastni delničarji tožijo Netflix zaradi izgube naročnikov.


Taylor is the Associate Tech Editor at IGN. You can follow her on Twitter @TayNixster.

Podobno
Komentarji