Neke planete u Star Wars Outlaws mogu se preći za 5 minuta na speeder-u

Al' ti je planeta, pređem je na rezervi.

Neke planete u Star Wars Outlaws mogu se preći za 5 minuta na speeder-u

Tri od pet planeta u Star Wars: Outlaws mogu da se pređu za četiri do pet minuta na speedster-u, rekao je Ubisoft.

Kreativni direktor Ubisofta Julian Gerighty je u intervjuu za IGN rekao da će pet planeta - Tatooine, mesec Toshara, Akiva, Kijimi, i Cantonica biti veličine dve do tri zone u Assassin's Creed Odyssey, i dodao da je "Toshara jako blizu po veličini kao Akiva i Tatooine, s tim što je Tatooine možda malo veći."

Upitan koliko bi protagonisti Kay Vess trebalo vremena da pređe celu planetu s kraja na kraj na svom speeder-u, Gerighty je dao pomenuti vremenski okvir od četiri do pet minuta, što izgleda važi i za Akivu i Tatooine, budući da su slične veličine.

"Četiri ili pet minuta neprekidne vožnje, što ne zvuči mnogo, ali jednom kad se posvetite igri to je podosta, a takođe će vam stalno nešto odvlačiti pažnju." Još nije sigurno da li su preostale dve planete, Kijimi i Cantonica, manje ili veće od ove tri.

Ubisoft je rekao da će u Star Wars: Outlaws ovaj put dati prednost kvalitetu umesto kvantitetu. "Kada smo počeli da razmišljamo o tome kolike planete ćemo da napravimo, bilo je manje pitanje veličine, već količine vremena potrebnog da se pređu s kraja na kraj na speeder-u," rekao je Gerighty.

"Nismo želeli da sve bude veliko samo zarad veličine. Želeli smo svet pun života, zabave i raznih aktivnosti koje se nude igraču. Tako da je prelazak cele planete trebalo da ima osećaj putovanja, uživljavanja u taj svet dok putujete njime."

Star Wars: Outlaws je avantura s moralno upitnim protagonistom koja se dešava između filmova Imperija Uzvraća Udarac i Povratak Džedaja. Glavni lik je Kay, a tu su i njen droid ND-5 i simpatično zverče Nix. Njih troje pokušavaju da se izbore za mesto pod suncem tokom zlatnog doba za kriminalne aktivnosti u galaksiji.

Igra dolazi 27. avgusta 2024. na PlayStation 5, Xbox Series X and S, i PC. Standardno izdanje će koštati 70 dolara, a postojaće i Gold Edition od 110 dolara, kao i Ultimate Edition, koje će biti dostupno samo digitalno.


Oduvek sam želeo da se provezem speedster-om kroz digitalnu varijantu Slovenije.

In This Article

Star Wars Outlaws

Massive Entertainment
  • Platform
  • XboxSeries
  • PS5
  • PC
More Like This
Komentari