Δωρεάν DLC μετά την κυκλοφορία θα λάβει το Astro Bot

Περισσότερα επίπεδα, περισσότερες προκλήσεις.

To επερχόμενo platform του PlayStation, "Astro Bot", κυκλοφορεί με περίπου 80 επίπεδα, αλλά θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα στην πορεία, μέσω ενός δωρεάν DLC.

Μιλώντας στο IGN, ο επικεφαλής του στούντιο Team Asobi, Nicolas Doucet, είπε ότι υπάρχουν σχέδια για ενδεχόμενο δωρεάν DLC για το "Astro Bot", το οποίο θα κυκλοφορήσει "σύντομα" μετά την κύριο παιχνίδι. Λέει ότι θα βασίζεται στην προσθήκη περισσότερων επιπέδων – μικρότερα και επικεντρωμένα σε συγκεκριμένες προκλήσεις – αλλά αυτό δεν θα είναι το μόνο στοιχείο.

Ο Doucet δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι άλλο μπορεί να έρχεται σε αυτές τις προσθήκες DLC, αλλά μπορούμε να κάνουμε κάποιες εικασίες για περισσότερα cameo χαρακτήρων και μεγάλα επίπεδα. Μάλιστα είπα ότι η PlayStation "άνοιξε εντελώς τις πόρτες" σε οποιονδήποτε χαρακτήρα ήθελε να συμπεριλάβει η Team Asobi στο παιχνίδι και τα εσωτερικά στούντιο έστειλαν ακόμη και αφορμές για την εμφάνιση των χαρακτήρων τους στο παιχνίδι.

Συνεχίζοντας την παράδοση του franchise, το "Astro Bot" θα αξιοποιεί πλήρως τις διάφορες δυνατότητες του PlayStation και θα διαθέτει 15 νέες ικανότητες που έχουν σχεδιαστεί για να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα features του χειριστηρίου DualSense.

Αυτό είναι το πέμπτο project της Team Asobi με το εμβληματικό ρομπότ. Υπήρχαν φήμες εδώ και χρόνια ότι το στούντιο έψαχνε να φτιάξει ένα νέο παιχνίδι, αφού το 2021 ξεκίνησε μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα μαζί με νύξεις ότι εργάζεται πάνω στο "πιο φιλόδοξο παιχνίδι που έχει κάνει μέχρι τώρα". Γενικά, η ομάδα κράτησε χαμηλούς τους τόνους σχετικά με το αν θα ανέπτυσσε άλλο ένα παιχνίδι.

Το πιο πρόσφατο της σειράς ήταν το "Astro's Playroom" (που έλαβε και μια ενημέρωση-έκπληξη πρόσφατα) για το οποίο είπαμε στο review μας ότι "είναι ένας ιδανικός τίτλος για να 'γνωρίσετε' το PS5 και να ζήσετε την παρθενική next-gen εμπειρία σας".

Το νέο "Astro Bot" θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Σχετικά με

Astro Bot

Team Asobi | 06/09/2024
  • Platform
  • PS5
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια