Η Microsoft επιβεβαιώνει την άφιξη 4 αποκλειστικών παιχνιδιών σε άλλες πλατφόρμες

Δείτε όλα όσα μάθαμε από το όραμα του Xbox για το μέλλον.

Η Microsoft επιβεβαιώνει την άφιξη 4 αποκλειστικών παιχνιδιών σε άλλες πλατφόρμες - Diablo IV

Το Xbox αποκάλυψε σήμερα το "όραμά του για το μέλλον" σε ένα podcast με τα στελέχη Phil Spencer, Sarah Bond και Matt Booty, οι οποίοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να αρθρώσουν την πορεία της πλατφόρμας εν μέσω αναφορών για σχέδια υιοθέτησης μιας στρατηγικής μεταφοράς παιχνιδιών σε πλατφόρμες πλην του Xbox.

Η επιχειρηματική ενημέρωση επιβεβαίωσε ότι τέσσερα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε άλλες πλατφόρμες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακριβείς λεπτομέρειες. Σε ερώτηση για το αν τα Indiana Jones και Starfield θα είναι ανάμεσα στα παιχνίδια που θα γίνουν multi-platform, ο Spencer αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Πέρα από αυτό, η μόνη επιβεβαίωση που είχαμε αφορά την έλευση του Diablo 4 στο Game Pass στις 28 Μαρτίου, το οποίο θα αποτελέσει την αρχή για τα παιχνίδια της Activision Blizzard στην υπηρεσία.

Οι φήμες έχουν στροβιλιστεί σχετικά με τα σχέδια του Xbox για περισσότερο από ένα μήνα τώρα, με το Hi-Fi Rush, το Sea of Thieves, το Pentiment και το Starfield να φημολογούνται ότι θα κατευθυνθούν σε διαφορετικές πλατφόρμες σε διάφορα σημεία. Οι αναφορές πυροδότησαν μια συζήτηση γύρω από την αξία των αποκλειστικοτήτων στην κοινότητα των παιχνιδιών, καθώς οι οπαδοί διαφωνούσαν για την πορεία του Xbox, το οποίο έχει μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές του όσον αφορά τις πωλήσεις και τις κυκλοφορίες αυτής της γενιάς.

Το Xbox αποκαλύπτει τα σχέδια του για τις άλλες πλατφόρμες

Το Xbox δεν επιβεβαίωσε ποια παιχνίδια θα γίνουν multi-platform, αλλά είπε ότι θα είναι παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για "τουλάχιστον ένα χρόνο".

"Για να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη επιτυχία τόσο για το Xbox όσο και για τη βιομηχανία στο σύνολό της, πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε", αναφέρεται στην ανάρτηση του Xbox Wire. "Σήμερα ανακοινώσαμε ότι θα επεκτείνουμε τις κοινότητες στις οποίες απευθυνόμαστε: Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία να φέρουμε τέσσερα παιχνίδια του Xbox σε άλλες πλατφόρμες. Πρόκειται για τίτλους που είναι διαθέσιμοι στους παίκτες του Xbox εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένων κρυμμένων διαμαντιών που αξίζουν να αναγνωριστούν ευρύτερα, καθώς και παιχνίδια ζωντανής υπηρεσίας των οποίων οι κοινότητες θα επωφεληθούν από την υποδοχή ακόμη περισσότερων παικτών. Σύντομα θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους τίτλους".

Σε μια συνάντηση με τους υπαλλήλους του Xbox, ο Spencer επιβεβαίωσε ότι το Xbox θα συνεχίσει να κατασκευάζει υλικό και στο μέλλον, προσπαθώντας να αμβλύνει τις ανησυχίες ότι η Microsoft σχεδιάζει να εγκαταλείψει εντελώς τις κονσόλες. Η Bond, εν τω μεταξύ, επανέλαβε την επιθυμία της Microsoft να "κάνει κάθε οθόνη Xbox".

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη ανάλυση των ανακοινώσεων του Xbox στο IGN Greece.

Σχετικά με

Diablo IV

Blizzard Entertainment | 06/06/2023
  • Platform
  • PS4
  • PS5
  • PC
  • XboxOne
  • XboxSeries
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια