Χωρίς πρόβλεψη για performance mode έρχεται το επόμενο patch του "Dragon’s Dogma 2"

Quiet, now.

Η Capcom έχει αναφέρει λεπτομερώς μια επερχόμενη ενημέρωση κώδικα για το Dragon's Dogmas 2 που κάνει πολλές αλλαγές και διορθώσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά στο performance mode που περιμένουν πολλοί παίκτες.

Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Μάρτιο, οι παίκτες βίωσαν ασυνεπή απόδοση ρυθμού καρέ, ιδιαίτερα σε υπολογιστή. Ενώ παιχνίδια όπως το Final Fantasy 7 Rebirth δίνουν στους παίκτες μια επιλογή λειτουργίας απόδοσης ή γραφικών - δίνοντας προτεραιότητα είτε σε σταθερό ρυθμό καρέ είτε σε αυξημένη γραφική απόδοση - το Dragon's Dogma 2 διαθέτει μόνο μία οπτική λειτουργία σε όλες τις κονσόλες.

Τώρα, η Capcom ανακοίνωσε μια επερχόμενη ενημέρωση κώδικα, που θα κυκλοφορήσει αργότερα τον Απρίλιο, και επιβεβαίωσε τι σκοπεύει να κάνει, αλλά οι παίκτες δεν πρέπει να περιμένουν performance mode. Αυτό που περιλαμβάνεται είναι ένα nerf για την ενοχλητική ασθένεια Dragonsplague, η οποία μετατρέπει τα Pawns σε δολοφόνους, αλλά εμφανίζει μόνο μερικά δυσδιάκριτα συμπτώματα (οι modders έχουν ήδη κάνει τα πράγματα πραγματικά προφανή για τους παίκτες PC κολλώντας ένα μεγάλο αριθμό στο μέτωπο του follower).

Αλλού, υπάρχουν προσαρμογές στη συμπεριφορά και τον διάλογο των pawns, συμπεριλαμβανομένης μιας τροποποίησης για να είναι λιγότερο πιθανό τα pawns να πέσουν από γκρεμούς. Υπάρχει επίσης μια σημείωση σχετικά με τη μείωση της συχνότητας κάποιων διαλόγων με pawns, κάτι που θα τα κάνει λίγο λιγότερο ενοχλητικά.

Το Dragon's Dogma 2 έφτασε περισσότερο από μια δεκαετία μετά τον προκάτοχό του στις 22 Μαρτίου 2024 και αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία για τον εκδότη Capcom παρά το γεγονός ότι προκάλεσε αντιπαραθέσεις, πουλώντας 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα σε 11 ημέρες εν μέσω παραπόνων για τις μικροσυναλλαγές και για την απόδοση.

Σχετικά με

Dragon's Dogma II

22/03/2024
  • Platform
  • PC
  • XboxSeries
  • PS5
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια