Το "Fallout 76" καταφέρνει να φτάσει το ορόσημο των 17 εκ. παικτών

Fallout 17.

Η Bethesda μίλησε για το τι έρχεται στο Fallout 76 το 2024 και επιβεβαίωσε ότι το μετα-αποκαλυπτικό online RPG έχει πλέον περισσότερους από 17 εκατομμύρια παίκτες.

Το Fallout 76 υπέστη ένα καταστροφικό λανσάρισμα τον Νοέμβριο του 2018. Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως χαλασμένο και unplayable, αλλά επικρίθηκε επίσης ότι προσέφερε έναν άψυχο, ανοιχτό κόσμο με σκηνικό στα Απαλάχια για εξερεύνηση, στερούμενο πολλών από τα χαρακτηριστικά που αγαπούσαν οι οπαδοί από τα single-player παιχνίδια Fallout της Bethesda.

Έκτοτε, η Bethesda εργάστηκε για να αλλάξει το παιχνίδι, με την ενημέρωση Wastelanders του 2020, η οποία πρόσθεσε επιτέλους NPCs με φωνές, να θεωρείται ένα κρίσιμο ορόσημο. Τώρα, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Fallout 76 θεωρείται επιτυχημένο και η βάση των παικτών του ευχαριστημένη, καθώς αυτή τη στιγμή έχει "κυρίως θετική" βαθμολογία κριτικών χρηστών στο Steam.

Μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης Atlantic City - Boardwalk Paradise, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Bethesda, Jon Rush, έγραψε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο που περιγράφει λεπτομερώς τον χάρτη πορείας του Fallout 76 και σε αυτήν ανέφερε ότι "πάνω από 17 εκατομμύρια παίκτες έχουν βιώσει νέες ιστορίες και χαρακτήρες του Fallout με τους Wastelanders".

Τι ετοιμάζεται λοιπόν για το 2024; Το Atlantic City - America's Playground, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη, περιλαμβάνει μια επιπλέον αποστολή στην οποία οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τον θρυλικό Jersey Devil, μαζί με νέα story driven quests, περισσότερες περιοχές προς εξερεύνηση και ανταμοιβές. 

Αργότερα το 2024, η Bethesda θα επεκτείνει τον χάρτη του παιχνιδιού προς τα νότια, βαθιά μέσα στη δασώδη καρδιά του Shenandoah. "Αυτή η αχαρτογράφητη, κάποτε παρθένα έκταση στην καρδιά της Virginia θα φέρει νέα questline, φατρίες και ανταμοιβές", δήλωσε ο Rush. Το concept art, παρακάτω, προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Image credit: Bethesda.
Εικόνα: Bethesda.

Το 2024 φαίνεται ότι θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το Fallout, με την τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon Prime να ξεκινά στις 12 Απριλίου και την πολυαναμενόμενη ενημέρωση Fallout 4 για την τρέχουσα γενιά. Ο επικεφαλής της Bethesda Todd Howard, φρέσκος από την κυκλοφορία του Starfield, πρότεινε ότι το Fallout 5 θα ακολουθήσει το T/the-elder-scrolls-vihe Elder Scrolls 6, το οποίο και αυτό απέχει χρόνια.

Σχετικά με

Fallout 76

Bethesda Game Studios | 14/11/2018
  • Platform
  • PS4
  • PC
  • XboxOne
  • NintendoSwitch
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια