Ο Hideo Kojima επιστρέφει στο stealth genre με ένα κατασκοπευτικό παιχνίδι δράσης για το PS5

Ετοιμαστείτε.

Ο Hideo Kojima είναι απασχολημένος. Ένα νέο κατασκοπευτικό παιχνίδι δράσης από τον διάσημο δημιουργό του Metal Gear Solid βρίσκεται στα σκαριά, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ροής του State of Play.

Οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές (δεν έχουμε ακόμα καν όνομα), αλλά κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Kojima δήλωσε ότι το νέο αυτό παιχνίδι είναι ένα νέο παιχνίδι και ταινία μαζί. Βρίσκεται σε παραγωγή σε συνεργασία με τη Sony, οπότε αναμένουμε την κυκλοφορία του στο PlayStation 5.

Ο Kojima είναι εξοικειωμένος με το είδος του stealth, καθώς πολλοί τον γνωρίζουν από τη δουλειά του στο franchise Metal Gear, μια σειρά που είναι γνωστή για το ότι έθεσε τα θεμέλια για το είδος του stealth στα βιντεοπαιχνίδια.

Αυτό είναι ένα από τα έργα που δουλεύει ο Kojima και το στούντιό του, πέρα από το Death Stranding 2 και το OD. Το τελευταίο είναι ένα νέο IP σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios, με την ηθοποιό Hunter Schafer και τον σκηνοθέτη Jordan Peele να συμμετέχουν στο project. Ο Kojima εμπλέκεται επίσης στην κινηματογραφική μεταφορά του αρχικού Death Stranding από την A24, αν και δεν έχουν κοινοποιηθεί επιπλέον πληροφορίες.

Το νέο παιχνίδι του Kojima αποκαλύφθηκε σε μια ροή που περιείχε επίσης περισσότερες πληροφορίες για το Rise of the Ronin, το Stellar Blade, καθώς και το Death Stranding 2 του ίδιου του Kojima. Μπορείτε να βρείτε όλα όσα ανακοινώθηκαν στο σημερινό State of Play εδώ.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια