Nintendo Direct Ιούνιος 2024: Όλες οι ανακοινώσεις

Τι δεν είχε αυτό το direct!

Μια από τις μεγαλύτερες μέρες για τους fans της Nintendo έφτασε επιτέλους καθώς είδαμε το μεγάλο καλοκαιρινό Nintendo Direct. Ενώ δεν λάβαμε νέα από το πολυαναμενόμενο Switch 2, η Nintendo αποκάλυψε έναν τόνο συναρπαστικών ενημερώσεων για παλιά παιχνίδια και μερικά εκπληκτικά νέα παιχνίδια που θα κάνουν την αναμονή για τον διάδοχο του Switch λίγο πιο εύκολη.

Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία ήταν το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom που σας επιτρέπει να παίξετε ως Princess Zelda, η πρώτη μας ματιά στο Metroid Prime 4: Beyond, το Mario & Luigi: Brotherhood, το Super Mario Party Jamboree, τα HD-2D remake των τριών πρώτων παιχνιδιών Dragon Quest και πολλά άλλα.

Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να συγκρατήσετε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, αλλά αυτή η συλλογή θα είναι το μέρος για να διασφαλίσετε ότι δεν χάσατε τίποτα.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις από το Nintendo Direct, ανακοινώθηκε ότι το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στο θρυλικό franchise - θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 26 Σεπτεμβρίου 2024. Επιπλέον, αυτό το νέο παιχνίδι θα φέρει την Princess Zelda ως τον κύριο χαρακτήρα, καθώς ο Link και άλλα άτομα από το Hyrule έχουν εξαφανιστεί αφού άρχισαν να εμφανίζονται περίεργα ρήγματα.

Η Zelda θα πρέπει να συνεργαστεί με μια μυστηριώδη νεράιδα που ονομάζεται Tri για να χρησιμοποιήσει τη «δύναμη του Tri Rod για να δημιουργήσει ηχώ - απομιμήσεις πραγμάτων που βρίσκονται στο περιβάλλον». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτιάξετε «γέφυρες από παλιά κρεβάτια», να χρησιμοποιήσετε «μπλοκ νερού για να φτάσετε σε νέα ύψη» και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ένα limited edition, χρυσό Nintendo Switch Lite με το Hylian Crest θα φτάσει παράλληλα με το παιχνίδι.

Metroid Prime 4: Beyond

Μετά από πάνω από επτά χρόνια, η Nintendo παρουσίασε επιτέλους το Metroid Prime 4: Beyond με gameplay και παράθυρο κυκλοφορίας για το 2025. Δεν μάθαμε πολλά για τη νέα περιπέτεια του Samus, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη ματιά σε ένα παιχνίδι που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της Nintendo στην E3 2017.

Mario & Luigi: Brothership

Το Mario & Luigi: Brothership έρχεταο στο Nintendo Switch στις 7 Νοεμβρίου 2024, με ένα πολύ μοναδικό και πολύχρωμο στυλ τέχνης. Αυτή η νέα περιπέτεια θα στείλει τους αγαπημένους μας αδελφούς σε μια θαλάσσια περιπέτεια σε ένα νησί που ονομάζεται Shipshape Island.

Καθώς ο Mario και ο Luigi ταξιδεύουν στην Concordia, θα επισκεφθούν τροπικά δάση, πόλεις και πολλά άλλα παράλληλα με τους Peach, Bowser και άλλα αγαπημένα πρόσωπα από το Mushroom Kingdom.

Dragon Quest

Τα πολυαναμενόμενα remake του Dragon Quest HD-2D έρχονται στο Switch αργότερα φέτος και το επόμενο έτος. Το Dragon Quest 3 HD-2D θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 14 Νοεμβρίου 2024 και τα Dragon Quest 1-2 HD-2D θα ακολουθήσουν το 2025.

Το Dragon Quest 3, που είναι στην πραγματικότητα η χρονολογική αρχή της ιστορίας της τριλογίας του Erdrick, θα επιτρέψει στους παίκτες να ξεκινήσουν μια αναζήτηση για να σώσουν τον κόσμο από τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού Archfiend, Baramos.

Donkey Kong Country Returns HD

Το Donkey Kong Country Returns HD πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Switch στις 16 Ιανουαρίου 2025, με local co-op 2 παικτών, τα 80 επίπεδα από την αρχική έκδοση Wii, τα πρόσθετα στάδια από την έκδοση 3DS και πολλά άλλα. Σύντομα, οι παίκτες θα μπορούν για άλλη μια φορά να πολεμήσουν στη φυλή Taki Tak για να κερδίσουν πίσω τον θησαυρό του Donkey Kong.

Super Mario Party Jamboree

Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Mario Party - το Super Mario Party Jamboree - κατευθύνεται στο Nintendo Switch στις 17 Οκτωβρίου 2024. Θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα «τεράστιο νησιωτικό θέρετρο» και διαθέτει πέντε νέα boards, δύο boards από προηγούμενα παιχνίδια, πάνω από 110 μίνι παιχνίδια, μια λειτουργία Koopathlon που υποστηρίζει περισσότερους από 20 παίκτες και πολλά άλλα.

Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics

Η συλλογή fighting παιχνιδιών Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics φέρνει τα X-Men Children of the Atom, Marvel Super Heroes, X-Men vs. Street Fighter, Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, Marvel vs. Capcom Clash of Super Heroes, Marvel vs. Capcom 2, και The Punisher στο Switch. Θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024 και περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια από τις κυκλοφορίες arcade, έγγραφα ανάπτυξης και έργα τέχνης που δεν έχουμε ξαναδεί.

Nintendo Switch Online

Μια χούφτα από μεγάλα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch Online + Expansion Pack αργότερα σήμερα, όπως τα The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords, το Perfect Dark και πολλά άλλα.

Nintendo World Champsionships: NES Edition

Το Nintendo World Championships: NES Edition πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Switch στις 18 Ιουλίου και το Nintendo Direct έδωσε στους fans μια νέα ματιά στο παιχνίδι που περιλαμβάνει πάνω από 150 προκλήσεις speedrunning από 13 παιχνίδια του NES.

Nintendo Switch Sports

Οιfans του Nintendo Switch Sports θα χαρούν να μάθουν ότι το μπάσκετ θα προστεθεί σε μια δωρεάν ενημέρωση αυτό το καλοκαίρι. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειριστήρια κίνησης για να βαρέσετε σουτ στο σόλο Three-Point Challenge και στα multiplayer modes Five-Streak Battle και Three-Point Contest.

LEGO Horizon Adventures

Το LEGO Horizon Adventures, το νέο παιχνίδι που θα φέρει τους παίκτες στον κόσμο του Horizon: Zero Dawn με νέο τρόπο αυτές τις διακοπές, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στο Nintendo Direct.

Fantasian

Το mobile παιχνίδι Fantasian από τον δημιουργό του Final Fantasy, Sakaguchi Hironobu, και την Mistwalker κυκλοφορεί στο Switch στις διακοπές του 2024 ως Fantasian Neo Dimension. Αυτή η βελτιωμένη έκδοση περιλαμβάνει αγγλικά και ιαπωνικά voice overs και μια πρόσθετη ρύθμιση δυσκολίας.

Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game

Αν πάντα θέλατε να μπείτε στον κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien, το Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game είναι μια ζεστή περιπέτεια που δεν θα θέλετε να χάσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Χόμπιτ και να ζήσετε τη ζωή σας ασχολούμενοι με την κηπουρική, το ψάρεμα, το μαγείρεμα, την οικοδόμηση σχέσεων, την επίλυση προβλημάτων, τον εξοπλισμό του εαυτού σας και του σπιτιού σας και πολλά άλλα.

Hello Kitty Island Adventure

Το Hello Kitty Island Adventure είναι το cozy παιχνίδι που περίμεναν οι fans του Sanrio. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, οι παίκτες θα πρέπει να αποκαταστήσουν ένα μυστηριώδες νησί ενώ θα γίνουν φίλοι με χαρακτήρες όπως η Hello Kitty, το Kuromi, η My Melody και άλλοι!

Disney Illusion Island

Πάρτε τον Mickey και τους φίλους του και ξεκινήστε ένα νέο ταξίδι στη δωρεάν ενημέρωση Mystery in Monoth του Disney Illusion Island που μοιάζει με ένα μεγάλο ντετεκτιβικό μυστήριο. Θα χρειαστεί να βοηθήσετε τον Dash Dolphin για να εντοπίσει ενδείξεις, να κλείσει υποθέσεις και πολλά άλλα.

Luigi's Mansion 2 HD

Το Luigi's Mansion 2 HD θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου και η Nintendo μοιράστηκε μια ακόμη ματιά στο τρομακτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που θα ζήσουμε για άλλη μια φορά.

Funko Fusion

Το Funko Fusion συγκεντρώνει πάνω από 20 κόσμους ψυχαγωγίας σε έναν για ένα άγριο παιχνίδι δράσης. Ναι, θα ξεκλειδώσετε και θα παίξετε με περισσότερους από 60 χαρακτήρες από αγαπημένα franchises όπως το Jurassic World, το Back to the Future, το Shaun of the Dead, το Chucky και το Battlefield Galactica.

Metal Slug Attack Reloaded

Το Metal Slug Attack Reloaded φέρνει το franchise σε ένα νέο frontier - το Tower Defense. Παράλληλα με τα «φιλικά προς τους αρχάριους controls» και την χαρακτηριστική του 2D pixel εμφάνιση , αυτό το νέο παιχνίδι Metal Slug σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα από εκατοντάδες χαρακτήρες και να πολεμήσετε μέσα σε μια ιστορία που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Darkest Dungeon 2

Το Darkest Dungeon 2 θα φέρει τον τρόμο του στο Nintendo Switch στις 15 Ιουλίου 2024. Οι παίκτες του Switch θα μπορούν να χρησιμοποιούν touch controls, να προσαρμόζουν τη δυσκολία, να ανακαλύψουν 10 companion pets και να εξερευνήσουν το progression hub γνωστό ως The Altar of Hope.

Θα υπάρχει επίσης μια έκδοση Oblivion που περιλαμβάνει το DLC The Binding Blade και τους δύο νέους ήρωες του, μια ειδική σειρά αποστολών και πολλά άλλα.

Looney Tunes: Wacky World of Sports

Μπείτε στα παπούτσια των Roadrunner, Elmer Fudd, Bugs Bunny και άλλων σε τρελές εκδόσεις του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του γκολφ και του τένις. Κατά μήκος του δρόμου, θα επισκεφθείτε το Galactic Outpost Delta, το Porky's Barn και το Martian Command Center. Και ναι, θα έχετε στη διάθεσή σας το πλήρες οπλοστάσιο ACME όταν φτάσει το παιχνίδι αυτό το φθινόπωρο.

Stray

Το Stray έρχεται στο Switch αυτή την εορταστική περίοδο και θα οδηγήσει τους παίκτες σε ένα ταξίδι για να ξεφύγουν από μια ξεχασμένη κυβερνοπόλη.

MIO: Memories in Orbit

Αν ψάχνετε για ένα νέο Metroidvania, το MIO: Memories in Orbit μπορεί να αξίζει μια ματιά καθώς διαδραματίζεται σε ένα γιγαντιαίο εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο που «γεμίζει με πλούσια βλάστηση και μηχανές που έχουν γίνει απατεώνες». Παίζετε ως ένα ανδροειδές που ονομάζεται MIO που πρέπει να ξεκλειδώσει ικανότητες για να επιβιώσει σε αυτό το πλοίο γνωστό ως Vessel.

Among Us

Το Among Us θα προσθέσει έναν Tracker crewmate που μπορεί να παρακολουθεί άλλους με έναν χάρτη, έναν Noisemaker που ειδοποιεί τους παίκτες όταν εξαλείφονται, και έναν Phantom Imposter που μπορεί να γίνει αόρατος.

Just Dance 2025

Το Just Dance 2025 έρχεται στο Nintendo Switch τον Οκτώβριο του 2024 με 40 νέα τραγούδια.

Ace Attorney Investigations Collection

Αποδώστε δικαιοσύνη στις 6 Σεπτεμβρίου ως Miles Edgeworth στο Ace Attorney Investigations Collection, το οποίο περιλαμβάνει remasters των Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth και Ace Attorney Investigations 2: Procuror's Gambit, το τελευταίο από τα οποία δεν κυκλοφόρησε ποτέ στη δύση.

Phantom Brave: The Lost Hero

Το Phantom Brave: The Lost Hero είναι ένα grid-less tactical turn-based παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το 2025 από τους δημιουργούς του Disgaea, όπου θα γίνετε η Marona, ένα «χαρισματικό νεαρό κορίτσι με τη δύναμη να μιλάει στα Phantoms. Έχει έναν σύντροφο Phantom που ονομάζεται Ash που θα την συνοδεύσει στον ωκεάνιο κόσμο του Ivoire στην προσπάθειά της να σταματήσει τους πειρατές-φαντάσματα.

Farmigia

Ο δημιουργός του Fairy Tail και του Rave Master, Hiro Mashima, συνεργάζεται με τh Marvelous για να φέρει στους θαυμαστές το Farmigia, ένα νέο παιχνίδι που αφορά τη μάχη με τέρατα και τη γεωργία. Αναπτύξτε τον στρατό των τεράτων σας και πάρτε θέση ενάντια σε έναν δεσποτικό άρχοντα όταν to Farmigia κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

The Hundred Line -Last Defense Academy -

Οι fans του Danganronpa, χαίρονται, καθώς το The Hundred Line -Last Defense Academy- έρχεται και θα βάλει τους παίκτες στα παπούτσια του Takumi Sumino, ενός χαρακτήρα που πρέπει να προστατεύσει το σχολείο του από τους School Invaders για 100 ημέρες. Στην πορεία, ο Takumi θα αλληλεπιδράσει με 15 από τους συντρόφους του που προσπαθούν όλοι να «ανακτήσουν την χαμένη καθημερινότητά τους».

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

Το Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven θα λάβει το πλήρες remake στις 24 Οκτωβρίου 2024, με αγγλικά voiceovers, πρωτότυπες και αναδιαμορφωμένες συνθέσεις από τον συνθέτη της σειράς Kenji Ito και πολλά άλλα.

Fairy Tail 2

Το Fairy Tail 2 θα επιτρέψει στους παίκτες να βιώσουν τη «δραματική επανάληψη του arc του «Alvarez Empire» από το Fairy Tail, το οποίο τυχαίνει επίσης να είναι το τελευταίο κεφάλαιο του. Ακολουθήστε τον Natsu και τους φίλους του σε αυτό το RPG δράσης από τους KOEI Tecmo και Gust όταν το Fairy Tail 2 έρθει στο Switch αυτόν τον χειμώνα.

The New Denpa Men

Το New Denpa Men θα σας αναθέσει να ψάξετε ραδιοκύματα για να βρείτε μικρά πλάσματα που ζουν πάνω τους. Στις 22 Ιουλίου, θα μπορείτε να ζήσετε αυτό το μοναδικό παιχνίδι που σας επιτρέπει επίσης να διακοσμήσετε το νησί σας, να ψαρέψετε, να παίξετε εναντίον φίλων Denpa Men και πολλά άλλα.

Σχετικά με

Nintendo Switch

Nintendo
  • Platform
  • NintendoSwitch
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια