To Nintendo Direct επιβεβαιώνεται για τον Ιούνιο μόνο με παιχνίδια του Switch

Prime time.

Η Nintendo θα ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων publishers βιντεοπαιχνιδιών και θα διοργανώσει μια παρουσίαση τον Ιούνιο για να αποκαλύψει επερχόμενα παιχνίδια της.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X / Twitter, ο Shuntaro Furukawa, Πρόεδρος της Nintendo, ανακοίνωσε το Nintendo Direct για τον Ιούνιο, το οποίο θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια Switch που θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο μισό του 2024. Το Direct δεν θα αναφέρει, ωστόσο, τη μόλις επιβεβαιωμένη διάδοχο κονσόλα του Nintendo Switch.

"Θα πραγματοποιήσουμε ένα Nintendo Direct αυτόν τον Ιούνιο σχετικά με τα παιχνίδια Nintendo Switch για το δεύτερο μισό του 2024, αλλά να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρξει καμία αναφορά στη διάδοχο κονσόλα του Nintendo Switch κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης."

Το Nintendo Direct θα δώσει ελπίζουμε στους κατόχους Switch μια σαφή εικόνα για το τι να περιμένουν από τα τελευταία χρόνια της κονσόλας καθώς η προσοχή στρέφεται στο Switch 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2025. Ενώ η Nintendo έχει ανακοινώσει μια σειρά από παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, το lineup για το υπόλοιπο του 2024 και το πρώτο τρίμηνο του 2025 δεν έχει ακόμη καθοριστεί. "Προχωρώντας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις software σε ένα περιβάλλον όπου πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να παίζουν Nintendo Switch", δήλωσε η Nintendo στην οικονομική της έκθεση.

Τι μπορούμε να περιμένουμε; Το Paper Mario: The Thousand-Year Door έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου και το Luigi's Mansion 2 HD στις 27 Ιουνίου. Κοιτάζοντας μπροστά και έχοντας κατά νου το Direct του Ιουνίου, η Nintendo έχει τα Pokémon Legends: Z-A για το 2025, καθώς και το Professor Layton and the New World of Steam που επίσης αναμένεται να κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά. Το πολυαναμενόμενο Metroid Prime 4 εξακολουθεί να αναφέρεται ως παιχνίδι Switch στις οικονομικές αναφορές της Nintendo, αν και έχει ένα παράθυρο κυκλοφορίας "TBA" (σ.σ. προς ανακοίνωση).

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι γεμάτος ανακοινώσεις βιντεοπαιχνιδιών, με το προαναφερθέν Nintendo Direct να έρχεται να προστεθεί στο Xbox Games Showcase της Microsoft, μια μετάδοση του Ubisoft Forward, το Summer Game Fest και φυσικά, το IGN Live.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια