Η νέα ενημέρωση του "Palworld" φέρνει διορθώσεις στην έκδοση του Xbox

Παρηγορήστε τον εαυτό σας.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Palworld, Pocketpair, κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την έκδοση του παιχνιδιού για Xbox και Windows PC, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες.

Το επιτυχημένο παιχνίδι επιβίωσης "Pokémon με όπλα" κυκλοφόρησε σε μορφή early access στις 19 Ιανουαρίου στο Steam, καθώς και στις κονσόλες Xbox και Windows PC. Ωστόσο, η έκδοση του Xbox υστερεί σε ορισμένους βασικούς τομείς.

Για παράδειγμα, οι παίκτες του Palworld μπορούν να δημιουργήσουν και να συμμετάσχουν σε ειδικούς διακομιστές που επιτρέπουν σε έως και 32 παίκτες να παίζουν στον ίδιο κόσμο, περιορίζοντας την online συνεργασία σε 2-4 παίκτες. Το crossplay μεταξύ Xbox και Steam δεν είναι επίσης προς το παρόν διαθέσιμο.

Οι παίκτες του Xbox υπέθεσαν ότι έπαιζαν ένα παλαιότερο build του παιχνιδιού, δεδομένου ότι έλειπαν κάποια από τα χαρακτηριστικά, αλλά αυτό διαψεύστηκε από την Pocketpair, επιμένοντας ότι οι δύο εκδόσεις θα είναι πάντα διαφορετικές μέχρι να ενεργοποιηθεί το crossplay. Η έλλειψη ισοτιμίας μεταξύ Xbox και Steam, δήλωσε η Pocketpair, είχε να κάνει με τις ενημερώσεις που έπρεπε να περάσουν από τη διαδικασία πιστοποίησης της Microsoft, ενώ στο Steam δεν υπάρχει τέτοιο εμπόδιο.

Ακολουθούν οι πλήρεις σημειώσεις της ενημέρωσης του Palworld στο Χβοχ:

[Τα ακόλουθα ζητήματα έχουν διορθωθεί]

  • Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής παιχνιδιού, γίνεται μαύρο και δεν μπορεί να προχωρήσει περαιτέρω.
  • Το χειριστήριο δεν αναγνωρίζεται
  • Η οθόνη του οδηγού πλήκτρων δεν εμφανίζεται σωστά
  • Το κουμπί εξόδου από το παιχνίδι δεν εφαρμόζεται

Η Pocketpair δεν έχει ακόμη εξηγήσει σωστά την έλλειψη αποκλειστικών διακομιστών του Palworld στο Xbox και στα Windows PC. Την περασμένη εβδομάδα, η Pocketpair δήλωσε: "Θα θέλαμε να έχουμε αποκλειστικούς διακομιστές στο Xbox, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς και είναι αρκετά δύσκολο να το διαπραγματευτούμε αυτή τη στιγμή!" δήλωσε εκπρόσωπος της Pocketpair. "Αλλά... προσπαθούμε!"

Δεν είναι σαφές τι εννοεί η Pocketpair όταν λέει ότι η προσθήκη αποκλειστικών διακομιστών στο Xbox "δεν εξαρτάται από εμάς", όταν άλλα παιχνίδια έχουν αποκλειστικούς διακομιστές στο Xbox. Το IGN ζήτησε σχόλιο, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Παρόλο που το Palworld είναι μια τεράστια επιτυχία, δεν είναι χωρίς αντιπαραθέσεις. Η Pocketpair δήλωσε ότι το προσωπικό της έχει λάβει απειλές θανάτου εν μέσω ισχυρισμών περί "αντιγραφής" των Pokémon. Το τεράστιο λανσάρισμα του Palworld είδε και τους διακομιστές του να δυσκολεύονται.

Σχετικά με

Palworld

Pocket Pair Inc.
  • Platform
  • XboxOne
  • XboxSeries
  • PC
  • PS5
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια