Τo "Palworld" μετράει επίσημα πλέον 19 εκατομμύρια συνολικούς παίκτες

Άλλη μια τεράστια ενημέρωση για τον τίτλο της Pocketpair.

Η τεράστια κυκλοφορία του Palworld έφτασε σε ένα ακόμη ορόσημο, με τον προγραμματιστή Pocketpair να ανακοινώνει ότι έχει φτάσει σε περισσότερους από 19 εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Η ομάδα μοιράστηκε την είδηση στον επίσημο λογαριασμό X/Twitter, αναλύοντας τους αριθμούς, καθώς υπόσχεται να δώσει προτεραιότητα στις διορθώσεις σφαλμάτων. Στο Steam, όπου το παιχνίδι κοστίζει 28,99 ευρώ, έχει καταφέρει να κατακτήσει 12 εκατομμύρια παίκτες. Οι υπόλοιποι 7 εκατομμύρια παίκτες προέρχονται από το Xbox, όπου το project γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσω του Xbox Game Pass.

Η Microsoft έδωσε τη δική της δήλωση σχετικά με αυτό το τελευταίο επίτευγμα μέσω του Xbox Wire, διακηρύσσοντας ότι το Palworld κατέχει πλέον τον τίτλο της μεγαλύτερης κυκλοφορίας στην ιστορία του Game Pass από τρίτη εταιρεία. Το δημιούργημα της Pocketpair είναι επίσης η κυκλοφορία τρίτου μέρους με τη μεγαλύτερη απήχηση την πρώτη ημέρα μέσω του Xbox Cloud Gaming στο Game Pass Ultimate. Οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες του στο Xbox έφτασαν πρόσφατα στο αποκορύφωμα των σχεδόν 3 εκατομμυρίων παικτών.

"Η ανταπόκριση των οπαδών ήταν τεράστια και είναι απίστευτο να βλέπουμε τα εκατομμύρια των παικτών σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν το Palworld", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pocketpair, Takuro Mizobe. "Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και το Palworld, και τα σχόλια που συλλέγουμε ενώ βρισκόμαστε στο Game Preview θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία για τους Pal Tamers σε όλες τις πλατφόρμες".

Η δημοσίευση στο Xbox Wire συνεχίζει λέγοντας ότι οι προγραμματιστές εργάζονται για την αντιμετώπιση της ανάγκης για cross-play, καθώς κινούνται σταθερά προς μια ενδεχόμενη έκδοση 1.0. Εν τω μεταξύ, το ίδιο το Xbox επιδιώκει να προσφέρει υποστήριξη για τη Pocketpair για να διασφαλίσει ότι το Palworld θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.

"Από την πλευρά του Xbox, συνεργαζόμαστε με τη Pocketpair για να βοηθήσουμε στην παροχή υποστήριξης για τις εκδόσεις Xbox του παιχνιδιού", αναφέρει η ανάρτηση στο blog. "Παρέχουμε υποστήριξη για να ενεργοποιήσουμε τους αποκλειστικούς διακομιστές, προσφέροντας πόρους μηχανικής για να βοηθήσουμε με τη βελτιστοποίηση της GPU και της μνήμης, επιταχύνοντας τη διαδικασία για να είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις του Palworld για τους παίκτες και συνεργαζόμενοι με την ομάδα για τη βελτιστοποίηση του τίτλου για την πλατφόρμα μας".

Το Palworld πλησιάζει γρήγορα στο ορόσημο των 20 εκατομμυρίων παικτών, αλλά το δυνατό λανσάρισμά του δεν ήταν χωρίς προβλήματα. Καθώς οι αριθμοί έχουν ανέβει από την έναρξη της Early Access στις 19 Ιανουαρίου, οι οπαδοί έχουν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσουν κατηγορίες για λογοκλοπή, λέγοντας ότι ορισμένα πλάσματα έχουν ύποπτη ομοιότητα με τέρατα που βρίσκονται στα παιχνίδια Pokémon. Η εταιρεία Pokémon Company απάντησε έκτοτε στους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι σκοπεύει "να διερευνήσει και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε πράξεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα Pokémon".

Η Pocketpair αντιμετωπίζει και άλλες εμπλοκές, συμπεριλαμβανομένων των ψεύτικων παιχνιδιών για κινητά που άρχισαν πρόσφατα να εμφανίζονται. Υπάρχει επίσης το ζήτημα των cheaters, οι οποίοι έχουν αυξηθεί σε αριθμό καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται.

Σχετικά με

Palworld

Pocket Pair Inc.
  • Platform
  • XboxOne
  • XboxSeries
  • PC
  • PS5
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια