H Respawn φαίνεται να δουλεύει και σε άλλο παιχνίδι Star Wars με θέμα τους Mandalorians

This is the way.

Η Respawn Entertainment, δημιουργός των "Star Wars Jedi" και "Apex Legends", σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται πάνω σε ένα first-person βιντεοπαιχνίδι με θέμα τους Mandalorians.

Το Insider Gaming αναφέρει ότι το παιχνίδι της Respawn με τους Mandalorians, το οποίο βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, επιτρέπει στους παίκτες να ελέγξουν έναν Mandalorian κυνηγό επικηρυγμένων σε μια περίοδο που η Αυτοκρατορία κυριαρχεί στον γαλαξία. Το IGN έχει επικοινωνήσει για σχόλιο με την EA.

Όπως είναι λογικό για ένα βιντεοπαιχνίδι με θέμα τους Mandalorians, ο παίκτης αναλαμβάνει επικηρύξεις για χρήματα. Λέγεται ότι το εμβληματικό jetpack των Mandalorians προσφέρει στην "μεγάλη κινητικότητα" του παιχνιδιού, με boost sliding παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε στο battle royale της Respawn, "Apex Legends".

Θεωρείται "γρήγορο", με την αναπλήρωση του health να βασίζεται στα kills. Τα διαθέσιμα gadgets φέρεται να περιλαμβάνουν wrist rocket, grapple hook και ένα κράνος για την σήμανση εχθρών και επικηρύξεων. Σύμφωνα με το Insider Gaming, το παιχνίδι δεν είναι open world, αλλά αποτελείται από γραμμικά επίπεδα που διαδραματίζονται σε πολλούς πλανήτες. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για multiplayer. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει, το Insider Gaming αναφέρει ότι απέχει τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια το οποίο συμβαδίζει με την κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας "The Mandalorian & Grogu" στους κινηματογράφους. Αν θες να σπρώξεις το παιχνίδι, τότε είναι σίγουρα μια πολύ καλή στιγμή.

Η Respawn ζει πολύ έντονες περιόδους, καθώς εργάζεται πάνω στο συνεχόμενο live service του "Apex Legends", το τρίτο παιχνίδι της σειράς "Star Wars Jedi", ένα άτιτλο Star Wars FPS και ακόμη και ένα στρατηγικό παιχνίδι Star Wars.

Σχετικά με

Respawn Star Wars Mandalorian Game

Respawn Entertainment
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια