Το τελικό κύμα του Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass καταφθάνει αυτές τις διακοπές

Το τελευταίο κύμα προσθέτει τους Diddy Kong, Funky Kong, Pauline, Peachette και την Daisy Circuit του Mario Kart Wii.

Το Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Wave 6, το οποίο θα αποτελέσει το "τελευταίο κύμα DLC" για το αγαπημένο παιχνίδι αγώνων, θα κυκλοφορήσει αυτές τις γιορτές και θα προσθέσει τους Diddy Kong, Funky Kong, Pauline, Peachette και Daisy Circuit από το Mario Kart Wii.

Αν και δεν μάθαμε μια πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας, η Nintendo μοιράστηκε μια εκτεταμένη ματιά σε όλο το περιεχόμενο που θα αποτελεί μέρος αυτού του τελικού κύματος. Α, και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Diddy Kong είναι από το Mario Kart: Double Dash!!!, ο Funky Kong είναι από το Mario Kart Wii και οι Pauline και Peachette είναι από το Mario Kart Tour.

Κάθε κύμα του Mario Kart 8 Deluxe - Bosser Course Pass περιλαμβάνει οκτώ πίστες, οπότε ξέρουμε ότι και άλλες θα προστεθούν στο Daisy Circuit από το Mario Kart του Wii. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των διακοπών.

Αυτό το νέο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες που έχουν αγοράσει το Booster Course Pass αξίας 24,99€ και για εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι στη συνδρομή Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Το Wave 5 πρόσθεσε τους Petey Piranha, Wiggler και Kamek μαζί με πίστες όπως το Sunset Wilds του Mario Kart Super Circuit, το Athens Dash του Mario Kart Tour και το Moonview Highway του Mario Kart Wii.

Σχετικά με

Super Mario Kart for Nintendo Switch

Nintendo | 28/04/2017
  • Platform
  • NintendoSwitch
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια