Herstel verwijderde foto's en video's

CleanMy®Phone verwijdert je foto's en video's niet volledig. In plaats daarvan worden ze verplaatst naar het album 'Onlangs verwijderd' in de Foto's-app, waar ze 30 dagen blijven staan voordat ze definitief worden gewist. Dus als je per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, of je hebt je gewoon bedacht, dan heb je nog tijd om ze terug te halen.

Dat werkt als volgt:

1. Open de app Foto's en tik daarna op Albums.

2. Tik op 'Onlangs verwijderd' (op iPhone scrol je helemaal naar beneden om dit album te vinden).

Mogelijk moet je ook je Touch ID, Face ID of toegangscode gebruiken om het album te ontgrendelen.

3. Tik op een foto of video en tik op Herstel.

Om meerdere items te herstellen, tik je op Selecteer, blader je door het album en selecteer je foto's en video's. Ten slotte tik je op Herstel.

4. Bevestig dat je de geselecteerde items wilt herstellen.

Nu staan deze foto's en video's weer gewoon in je fotobibliotheek.