Amazon Prime Day komt terug naar Nederland

Alweer de vijfde keer.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Amazon komt weer terug met Amazon Prime Day, of beter gezegd Prime Days, want het is dit keer op 16 en 17 juli. Deze dagen zijn voor Prime-leden enorm lucratief, met grote kortingen, exclusieve deals en dat alles op mooie merken zoals Samsung en Philips.

Op de twee dagen zelf komen er voor alle Prime-leden om de vijf minuten nieuwe deals online die na enkele minuten weer vervangen worden door een volgende deal. Houd de website dus een tijdje in de gaten en je gaat gegarandeerd een mooie deal vinden op iets wat je echt wilt hebben.

16 & 17 juli Prime Day!

In aanloop naar de dagen zelf komen er al een groot aantal vroege deals online waar Prime-leden van kunnen profiteren. Denk daarbij aan eerdere toegang tot deals op producten van populaire merken. Zo voorkom je het teleurstellende bericht van "dit product is niet meer op voorraad".

De eigen producten van Amazon, zoals Echo, Kindle, Fire TV Stick, Ring en Blink, worden tijdens de Prime Days ook lekker in het zonnetje gezet. Tijdens het evenement kun je ze dus extra goedkoop in huis halen.

Voor de gamers onder ons is er ook nog wat moois te krijgen in aanloop naar Prime Day. Vanaf vandaag kunnen Prime-leden volledig gratis vijftien games voor de pc claimen. En dat zijn geen afdankertjes; denk bijvoorbeeld aan titels als Hitman Absolution, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, STAR WARS: Knights of the Old Republic en nog veel meer.

Ben je nu geen Prime-lid, dan is dit het ideale moment om het eens uit te proberen, via deze link kan je het nu voor één maand gratis uitproberen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
Gerelateerde artikelen
Reacties