Assassin's Creed Magic the Gathering-set nu te koop op Amazon

Het is al een best seller.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Liefhebbers van Magic: The Gathering (MTG) en Assassin’s Creed opgelet! De nieuwe MTG Assassin’s Creed editie is gearriveerd en op Amazon is het binnen no time al een best seller geworden.

Deze unieke samenwerking brengt iconische Assassin’s Creed personages zoals Ezio Auditore en Altair Ibn-La'Ahad naar het MTG universum. Elke kaart is prachtig geïllustreerd en bevat unieke vaardigheden die de thema’s van Assassin’s Creed perfect weergeven. Denk aan nieuwe mechanics geïnspireerd door de stealth en parkour elementen van Assassin’s Creed. Of je nu een doorgewinterde MTG speler bent of een fan van Assassin’s Creed, deze kaarten bieden nieuwe strategische diepgang en uitdagingen.

Voor verzamelaars zijn er speciale edities en foil versies van de kaarten beschikbaar. Deze limited editions zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook waardevolle toevoegingen aan elke collectie.

Deze epische set is nu op verschillende manieren beschikbaar op Amazon of bij je lokale spellenwinkel. Als je de kaarten besteld via Amazon moet je wel goed op de taal letten, anders heb je straks allemaal Franse kaarten op je deurmat liggen. Hieronder hebben we een aantal linkjes naar diverse Engelse producten geplaatst:

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
Gerelateerde artikelen
Reacties