Dit zijn de beste LEGO-deals op de Amazon Prime Day

Dikke korting, op dikke sets.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

De Amazon Prime Day is vanaf vandaag in volle gang. Tijdens deze twee dagen durende periode kun je als Prime-member volop profiteren van grootse deals en dikke kortingen op verschillende producten. Van Ring-deurbellen tot LEGO. In dit artikel hebben we de beste LEGO-deals alvast voor je op een rij gezet.

​LEGO 10281 Icons Bonsaiboompje

De LEGO-bonsaiboom is onderhand een waar fenomeen geworden. Dit unieke setje begon de botanische afdeling waar LEGO nu hoge ogen mee scoort, en met één blik op deze set is direct duidelijk waarom dat zo is. Wist je dat dit overigens de set is met de meeste LEGO-kikkers? Waar ze precies voor gebruikt worden, moet je zelf maar ontdekken.

LEGO 10329 Icons Miniplantjes Bloemen Set

Met de Miniplantjes Bloemen Set kun je je eigen botanische mini-tuin creëren. Deze set biedt een prachtige verzameling van kleurrijke bloemen en planten die elk interieur kunnen opfleuren. Ideaal voor liefhebbers van bloemen, maar waarvan de echte bloemen altijd sterven.

LEGO 31208 Art Hokusai – De grote golf

Beleef de schoonheid van Hokusai's iconische kunstwerk met deze LEGO-set. Dit ingelijste Japanse 3D wanddecoratiestuk is een prachtige toevoeging aan elk interieur. De set biedt een ontspannende bouwervaring en het eindresultaat is een indrukwekkend kunstwerk dat zowel LEGO- als kunstliefhebbers zal aanspreken. Met zijn gedetailleerde ontwerp en harmonieuze kleuren is deze set een eerbetoon aan een van de beroemdste Japanse kunstwerken.

LEGO Star Wars: A New Hope Millennium Falcon 25e Jubilieum Ruimteschip

Vier 25 jaar Star Wars magie met het LEGO Star Wars: A New Hope Millennium Falcon ruimteschip. Deze set is een must-have voor elke Star Wars-fan, met zijn gedetailleerde ontwerp en behapbare schaal (en prijs!). Bouw het legendarische ruimteschip van Han Solo en herbeleef de epische momenten uit de film. Met talloze functies en bewegende onderdelen is deze set zowel een uitdaging als een genot om te bouwen.

LEGO 10316 Icons THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL

Duik in de betoverende wereld van Middle-Earth met de Rivendell-set. Deze gedetailleerde set laat je het iconische elfenlandschap van Rivendell nabouwen. Perfect voor fans van de boeken en films, deze set brengt de magische sfeer van Tolkien's wereld tot leven. Met prachtige architecturale details en authentieke elementen, is deze set een waar pronkstuk voor elke verzamelaar.

LEGO Icons Rustgevende tuin

Ontsnap aan de dagelijkse stress met de LEGO Icons Rustgevende tuin. Deze set, geïnspireerd door traditionele Japanse tuinen, biedt een serene en ontspannende bouwervaring. Creëer een prachtige tuin met lotusbloemen en andere zen-elementen die perfect zijn voor meditatie en rust. Deze set is een ideale manier om even tot jezelf te komen en te genieten van een moment van kalmte.

LEGO 76419 Harry Potter Kasteel Zweinstein en terrein Set

Betreed de magische wereld van Harry Potter met de Zweinstein-set. Deze uitgebreide set brengt het iconische kasteel tot leven, compleet met vele herkenbare details en personages uit de films. Van de Grote Zaal tot de torens van Zweinstein, elke hoek van deze set zit vol verrassingen.

LEGO 75352 Star Wars Troonzaal van de keizer diorama

Herbeleef de epische confrontatie in de troonzaal van de keizer met de LEGO Star Wars diorama set. Dit gedetailleerde bouwpakket laat je de dramatische scène uit de Star Wars saga nabouwen, compleet met de keizer, Darth Vader en Luke Skywalker. Met authentieke details en accessoires is deze set een must-have voor elke Star Wars-fan. Perfect om te bouwen en tentoon te stellen, het is een eerbetoon aan een van de meest iconische momenten in de filmgeschiedenis.

LEGO Marvel Sanctum Sanctorum

Stap in de mysterieuze wereld van Doctor Strange met de LEGO Marvel Sanctum Sanctorum set. Deze indrukwekkende set reproduceert het iconische gebouw uit de Marvel-films met verbluffende details. Inclusief meerdere verdiepingen en diverse minifiguren, biedt deze set urenlang bouwplezier en avontuur. Perfect voor Marvel-fans die hun collectie willen uitbreiden met een van de meest herkenbare locaties uit het MCU.

De deals van Amazon Prime Day 2024 zijn vandaag en morgen (16 & 17 juli) beschikbaar, dus mis ze niet. Vergeet trouwens niet dat je een Amazon Prime-lidmaatschap nodig hebt om van de meeste kortingen te profiteren, via deze link kun je Prime nu 30 dagen gratis proberen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
Gerelateerde artikelen
Reacties