Astro Bot wordt volgens Sony vier keer zo groot als het origineel en bevat geen microtransacties

Nu was Astro's Playroom niet heel groot.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Sony heeft meer informatie gedeeld over hun aankomende Astro Bot-game, waaronder info over de prijs en de grootte van de game (VGC).

In de FAQ van Sony staat dat Astro Bot niet zoals Astro's Playroom wordt. "Astro Bot is een op zichzelf staand, volwaardig avontuur dat meer dan vier keer zoveel werelden biedt, 300 bots om te redden en tientallen nieuwe krachten en functies om te ontdekken."

Astro's Playroom is een kleine game van ongeveer drie uur die gratis op elke PlayStation 5 staat. Dat de game meer dan vier keer zo groot is, is op zich ook niet zo raar. De game krijgt overigens geen verdere microtransacties en in-game aankopen.

De game werd tijdens de State of Play aangekondigd en komt op 6 september 2024 al uit. Tijdens de State of Play werden nog veel meer andere games aangekondigd, zoals Concord, een nieuwe hero shooter, en een pc-versie van God of War Ragnarok. Voor de volledige lijst van aankondigingen kun je hier ons volledige overzicht lezen.


Sjaak is redacteur bij IGN Benelux. Hij is vooral te vinden achter zijn pc, waar hij zijn tijd en geest opoffert aan meedogenloze games als League of Legends, Dota 2 en Overwatch.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Astro Bot

Team Asobi
  • Platform
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties