Er is geen Bloodborne Remake, maar wel een Bloodborne outfit in Astro Bot

Nachtmerrie.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Bloodborne fans doen al jaren een beroep op Sony om de game te remaken of een sequel uit te brengen. In plaats daarvan hebben ze iets onverwachts gekregen.

Tijdens Sony’s State of Play showcase in mei onthulde het bedrijf een compleet nieuwe game genaamd Astro Bot voor de PlayStation 5. De aankondiging maakte gamers enthousiast en nu Sony de pre-order details heeft onthuld voor de game van Team Asobi is er nog een verrassing opgedoken. De game bevat een outfit die gebaseerd is op een Hunter uit Bloodborne.

Zoals beschreven in een PlayStation Blog post bevat de Astro Bot Digital Deluxe Edition vervroegde toegang tot Astro’s Yharnam Tourist outfit, wat weer zorgt voor gemengde reacties op sociale media.

De meeste reacties zijn luchtig, met veel grappen over Astro Bot die nu de Bloodborne-remake is waar fans op hebben gewacht. Een aantal reacties suggereren dat de skin een teken is van betere dingen die komen gaan, en meer dan een paar zijn beschuldigingen dat Sony de Bloodborne-fans hard aan het trollen is. Sony wist uiteraard wat voor soort reactie deze outfit zou veroorzaken, en het zal zeker de verkoop van de Deluxe Edition stimuleren. Hoe dan ook, we hebben in ieder geval weer wat erkenning van Sony dat Bloodborne nog steeds bestaat, dus dat is iets.

De Bloodborne outfit (en ook de andere outfits) komen dus later in het avontuur voor iedereen beschikbaar, zodra je de respectievelijke gebouwen vrijspeelt waar ze bij horen in de game. Je betaalt dus voor vervroegde toegang.

Mocht je echt op zoek zijn naar een nieuwe Bloodborne game dan moet je nog even geduld hebben. In februari gaf Bloodborne regisseur Hidetaka Miyazaki een interview rondom het promoten van Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree, waarin hij tegen IGN zei dat het niet zijn plek was om te praten over de mogelijkheid van een Bloodborne remake.


Tom van Stam is naast hoofdredacteur bij IGN groot liefhebber van Elden Ring, Star Wars en voetbal. Probeert alles te spelen, slaagt daar zelden in. Volg hem hier op X/Twitter of mail hem op tvanstam@ign.com.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Astro Bot

Team Asobi
  • Platform
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties