De Russo-broers hebben geen plannen voor meer Marvel-films na Avengers: Endgame

Avengers: Endgame is nu te zien in de bioscoop.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Joe en Anthony Russo, de broers achter Avengers: Endgame, zijn voorlopig klaar met het maken van Marvel-films. In een interview met GamesRadar zei Anthony Russo dat de nieuwste Avengers-film de laatste Marvel-film was voor het regisseursduo.


"Het is onze 'Endgame', tenminste voor nu”, zei Anthony Russo tegen GamesRadar. “We hebben momenteel geen plannen om meer Marvel-films te maken.”

Anthony Russo zegt dat er een mogelijkheid is dat ze in de toekomst weer zullen samenwerken met Marvel en noemt daarbij de "geweldige werkrelatie" die hij en zijn broer met de studio hebben. Maar voor nu hebben de broers dus geen plannen om terug in het MCU te duiken.

De Russo-broers hebben vier MCU-films geregisseerd: Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Hierna werken ze samen met Spider-Mans Tom Holland voor Cherry, dat gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van een voormalige legerdokter met PTSS, die 11 banken in Cleveland heeft beroofd om zijn heroïneverslaving te bekostigen.

Voor meer over Avengers: Endgame, lees je hier onze spoilervrije review van de film die nu in de bioscoop draait en lees je hier of de film een end credits-scène heeft. Daarnaast leggen de Russo-broers uit waarom de film drie uur duurt.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Avengers: Endgame

Marvel Studios | 24 april 2019
Gerelateerde artikelen
Reacties