Batman: Caped Crusader geanimeerde serie krijgt première datum en first-look afbeeldingen

Met veel bekende gezichten.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Prime Video heeft de eerste beelden vrijgegeven van de geanimeerde serie Batman: Caped Crusader voorafgaand aan de release in augustus.

De nieuwste Batman serie van Bruce Timm, J.J. Abrams en Matt Reeves neemt het publiek mee naar – hoe kan het ook anders – Gotham City, waar ze een aantal favoriete personages onder fans samenbrengen, waaronder Bruce Wayne/Batman, Selina Kyle/Catwoman, Dr. Harleen Quinzel/Harley Quinn, Commissioner Jim Gordon en Clayface.

Deze bekende gezichten waren te zien in meerdere nieuwe afbeeldingen van Batman: Caped Crusader, waaronder beschrijvingen van personages ook vielen. De Gotham gang komt samen op het kleine scherm vanaf 1 augustus op Prime Video. Alle 10 de afleveringen komen uit op dezelfde dag. Via deze link kun je een gratis proefabonnement nemen op Prime Video.

Batman: Caped Crusader probeert het nalatenschap van Batman: The Animated Series op te volgen met hulp van de maker, Timm, plus Abrams en Reeves, die eerder samen Felicity hebben gecreëerd. Ed Brubaker is ook een van de creatives die meewerkt, wiens werk een aantal van de belangrijkste Batman comics bevat.


Tom van Stam is naast hoofdredacteur bij IGN groot liefhebber van Elden Ring, Star Wars en voetbal. Probeert alles te spelen, slaagt daar zelden in. Volg hem hier op X/Twitter.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties