Netflix teaset Cowboy Bebop live-action cast en opening in nieuwe video

Release deze herfst.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Netflix plaatste een video op Twitter waarin we een beter beeld krijgen van de cast en muziek van de live-action adaptie van de beroemde anime. De voorlopige release staat gepland voor herfst dit jaar.

De korte teaser van Netflix toont sterren John Cho (Spike Spiegel), Daniella Pineda (Faye Valentine) en Mustafa Shakir (Jet Black). Ze worden gepresenteerd in de stijl van de iconische opening 'Tank!' . De video eindigt met de officiële bevestiging dat de originele componist, Yoko Kanno, de soundtrack voor haar rekening neemt.

Netflix heeft aangegeven dat de cast in de video er niet zo uit gaat zien in het eindproduct. Verwacht dus spectaculairdere kostuums en misschien zelfs wat CGI-magie om Spike-acteur Cho er nog wat jonger uit te laten zien.

De cast van Cowboy Bebop bestaat verder uit Alex Hassell als Spike's rivaal Vicious, en Elena Satine als Spike's oude vlam Julia.

Volgens Pineda is de productie van seizoen 1 in maart 2021 afgerond. Het eerste seizoen begon al rond de zomer van 2019 met filmen. Ongeveer vijf afleveringen van de serie waren gefilmd toen de productie werd stilgelegd als gevolg van Cho's beenblessure en de daaropvolgende revalidatie. Het duurde uiteindelijk met de pandemie erbij een jaar voordat de camera's weer gingen draaien.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties