Microsoft bevestigt Xbox Game Pass augustus 2024 wave 1 lineup

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Mafia: Definitive Edition en meer.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Microsoft heeft de eerste batch games onthuld die naar Xbox Game Pass komen deze maand.

In een Xbox Wire post, bevestigde Microsoft dat Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Mafia: Definitive Edition en Creatures of Ava worden toegevoegd aan de dienst. Deze zijn beschikbaar voor abonnees via PC, Xbox en Xbox Cloud Gaming (voor de Ultimate tier). De eerste game hiervan, Creatures of Ava, is beschikbaar voor Game Pass abonnees vanaf vandaag.

In Creatures of Ava nemen spelers de controle over Vic, een jonge vrouw die wilde wezens die last hebben van een infectie moet zien te temmen met haar fluit. De gameplay doet denken aan Palworld, maar in plaats van het gebruiken van geweld probeer je de wezens te redden.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy wordt vanaf 8 augustus toegevoegd aan de Game Pass bibliotheek. Deze compilatie bestaat uit Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot: Warped.

Mafia: Definitive Edition werd afgelopen week al bevestigd dat het naar Game Pass zou komen. Het is een remake van de 2002 crime drama Mafia, dat zich afspeelt rond 1930.

Xbox Game Pass augustus 2024 wave 1 lineup:

Games die Game Pass verlaten op 15 augustus:


Tom van Stam is naast hoofdredacteur bij IGN groot liefhebber van Elden Ring, Star Wars en voetbal. Probeert alles te spelen, slaagt daar zelden in. Volg hem hier op X/Twitter of mail hem op tvanstam@ign.com.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Vicarious Visions | 30 juni 2017
  • Platform
  • PS4
  • XboxOne
  • PC
  • NintendoSwitch
Gerelateerde artikelen
Reacties