Indiana Jones en Encanto Disney World-attracties officieel aangekondigd voor nieuw Animal Kingdom-gebied

De nieuwe attracties komen in 2027.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Walt Disney World breidt uit met grote attracties gebaseerd op Indiana Jones en Encanto in 2027.

Tijdens de Disney Experiences Showcase op D23 2024 kondigde Disney officieel aan dat deze toevoegingen naar het Animal Kingdom Theme Park komen. Indiana Jones-acteur Ke Huy Quan was aanwezig om de plannen voor de uitbreiding van Indy's avontuur te onthullen. Hij beloofde een nieuw verhaal te vertellen binnen het universum van de avontuurlijke franchise. Je kunt hieronder enkele concept art van de nieuwe attractie zien.

"In dit nieuwe avontuur heeft de man met de hoed onlangs een perfect bewaard gebleven Maya-tempel ontdekt en dat kan maar één ding betekenen: het is tijd om deze te verkennen," luidt de officiële beschrijving van de Indiana Jones attractie. "Hij heeft geruchten gehoord over een mythisch wezen diep in de tempel – en dat moet hij met eigen ogen zien. Dus neemt hij ons mee op het avontuur... maar zullen er slangen zijn? We zullen moeten afwachten."

Tijd om over Bruno te praten

Encanto komt ook naar het Animal Kingdom Park en brengt daarmee de eerste attractie van Walt Disney World die gebaseerd is op de familie Madrigal. Terwijl Indiana Jones een avontuur belooft dat zelfs de grootste Harrison Ford-fans zal aanspreken, zullen bezoekers van de Disney Parks met Encanto door een magisch huis reizen en mogelijk enkele van de krachtige familieleden uit de film tegenkomen. Een glimp van de nieuwe toevoeging is te zien in de concept art hieronder.

Deze nieuwe attracties in Animal Kingdom zullen deel uitmaken van een nieuw gebied met het thema Tropisch Amerika. Disney is van plan om deze herfst te beginnen met de aanleg van het 11 hectare grote gebied, voordat het over drie jaar officieel zijn deuren opent voor het publiek.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Disney's Encanto

Walt Disney Animation Studios
Gerelateerde artikelen
Reacties