Fallout: New Vegas-fan mod gehele map in Fallout 4

Nog meer Mojave.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Een Fallout: New Vegas-fan heeft de hele Mojave Wasteland-map in Fallout 4 gemaakt met een nieuwe mod.

PCGamesN meldt dat NexusMods-gebruiker bololo11 de FNV to FO4-mod had geüploaded. Hiermee hebben Fallout 4 spelers toegang tot de modellen en plugins voor Fallout: New Vegas en Fallout 3, als ze die games bezitten.

Het inbegrepen script plaatst ook de map van Fallout: New Vegas in Fallout 4. Zo kunnen spelers het geliefde Mojave Wasteland verkennen in de franchises laatste game.

Helaas kunnen fans hiermee niet heel Fallout: New Vegas in Fallout 4 spelen. De mod importeert namelijk geen NPCs, wezens, quests, etc. Maker bololo11 biedt wel wat hoop. Ze geven namelijk aan dat deze features "momenteel" niet beschikbaar zijn, wat betekent dat ze mogelijk ooit worden toegevoegd.

Fallout en andere Bethesda-games zijn favorieten in de modding-community. Ontwikkelaars maken bijna volledige games in deze games. Fallout: Londen is bijvoorbeeld een mod van DLC-formaat die naar Fallout 4 komt, waarmee een nieuwe map, personages, quests en al het andere wat spelers in een volledige game verwachten, naar de game komen.

Deze mods zijn het enige wat fans van de franchise binnenkort tegemoet kunnen zien. Bethesda-baas Todd Howard heeft bevestigd dat Fallout 5 niet uit zal komen voor The Elder Scrolls 6. The Elder Scrolls 6 zal op zijn vroegst pas in 2028 uitkomen.


Niels schrijft als stagiair tekstredactie voor IGN Benelux. Naast schrijven duikt hij graag in games met een goed verhaal of is hij druk bezig met het verzamelen van platinum trofeeën en shiny Pokémon. Hier is hij te volgen op Twitter.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Fallout 4

Bethesda Game Studios | 10 november 2015
  • Platform
  • PC
  • XboxOne
  • PS4
  • XboxSeries
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties