Robert Downey Jr. pakt rol van Tony Stark weer op voor nieuwe Disneyland attractie in de Avengers Campus

Een onverwachte reünie op de Avengers Campus.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Robert Downey Jr. keert terug naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) als Doctor Doom, maar hij zal ook terugkeren als Tony Stark in een aankomende Disney-attractie genaamd Stark Flight Lab.

Dit werd onthuld als onderdeel van de Disney Experiences Showcase op D23 2024. Downey zal opnieuw Iron Man spelen, nadat hij zijn tijd als het personage op het grote scherm beëindigde in Avengers: Endgame uit 2019. Hoewel zijn terugkeer naar de rol niet betekent dat hij opnieuw met zijn superheldenvrienden in een film zal samenwerken als Tony Stark (voorlopig), biedt de nieuwe attractie in Avengers Campus in Disneyland California fans de kans om Tony op een nieuwe manier te zien.

"Met de zojuist aangekondigde Stark Flight Lab ga je in een tweepersoons pods zitten en ga je naar een teststation," luidt een officiële beschrijving van Stark Flight Lab. "Daarna grijpt een robotarm je pod en begint je rond te slingeren in een gesimuleerde vlucht."

Stark Flight Lab heeft momenteel geen releasedatum en is slechts een van de twee Marvel-attracties die binnenkort in Disneyland verschijnen. Disney onthulde ook dat een tweede attractie, Avengers Infinity Defense, gasten de mogelijkheid zal geven om naar iconische locaties uit het Marvel-universum te reizen om een nieuwe bedreiging voor het multiversum te stoppen: King Thanos.

Beide attracties beloven aanzienlijke toevoegingen aan het MCU, maar het is Downey's terugkeer als Tony Stark die de meeste fans nieuwsgierig maakt. Hoewel het onduidelijk is wanneer Stark Flight Lab precies zal arriveren, geeft Disney aan dat de bouw gepland staat om volgend jaar te beginnen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties