Spider-Man 2-ontwikkelaar Insomniac bevestigt wanneer New Game Plus uitkomt

Nog heel even geduld.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Spider-Man 2-ontwikkelaar Insomniac heeft laten weten wanneer we New Game Plus kunnen verwachten. Ze zullen deze feature rond het einde van 2023 aan de game toevoegen.

Fans speculeerden volop over de status van New Game Plus, wat in de vorige titels erg populair was. Het laat spelers de campagne nogmaals spelen, maar dan met alle vaardigheden die je in een eerdere playthrough hebt vrijgespeeld.

In een antwoord op vragen op Twitter (hieronder) bevestigde Insomniacs community- en marketingdirecteur James Stevenson dat New Game Plus pas na release beschikbaar zal zijn. Daar voegde hij aan toe dat deze update voor eind 2023 op de planning staat. Ook de mogelijkheid om missies opnieuw te spelen is niet aanwezig bij release, zegt Stevenson.

Deze week bevestigde Insomniac dat Spider-Man 2's fast travel geen verborgen laadscherm is. Spelers vroegen zich af hoe deze feature zo snel kon zijn. Waar Spider-Man 2-eigenaren met de fysieke game de Day 1 patch niet hoeven te downloaden om van de game te genieten, raadt Insomniac hen sterk aan om patch 1.001.002 te installeren voordat ze beginnen met spelen.

In onze review schreef Nick het volgende: "Insomniac onderscheidt zich met Marvel’s Spider-Man 2 weer als een van de beste studio’s van onze tijd. Het verhaal van de game is van ongekend hoog niveau en weet je keer op keer te verrassen, zowel met de personages, als de locaties, de boss fights en de hele horror sfeer die uiteindelijk de game overneemt. Het is ontzettend knap dat ze kiezen voor twee hoofdpersonages en er toch voor kunnen zorgen dat het een coherent verhaal blijft, waarbij je beide personages even interessant vindt om te volgen en dit allemaal uiteindelijk perfect samenkomt. De boss fights zijn geweldig, de combat blijft zich constant opnieuw uitvinden en de game ziet er prachtig uit. Kortom, Marvel’s Spider-Man 2 is een van de beste, al dan niet de beste superheldengame aller tijden en moet je gespeeld hebben."

Marvel's Spider-Man 2 is nu beschikbaar op PlayStation 5. Check vooral onze tips voordat je aan de game begint.


Niels schrijft als stagiair tekstredactie voor IGN Benelux. Naast schrijven duikt hij graag in games met een goed verhaal of is hij druk bezig met het verzamelen van platinum trofeeën en shiny Pokémon. Hier is hij te volgen op Twitter.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Marvel Spider-Man 2

Insomniac Games
  • Platform
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties