Bijdrage van Cornelissen Groep

Organisatiepagina weergeven voor Cornelissen Groep, afbeelding

6.331 volgers

We hebben ons leiderschap opnieuw opgeladen bij Fort de Batterijen in Nieuwegein! 🔋⚡ De sessie werd krachtig geopend door Mark Van Der Drift, die inzichten deelde over onze recente prestaties, de strategische koers en onze missie: “Wij houden vitale ketens in beweging”. Het thema van de dag was het dynamische evenwicht tussen inzoomen en uitzoomen, wat ons hielp om zowel de details als het grotere geheel beter te begrijpen. En uitzoomen deden we zeker— Egbert Mulder leidde ons door een buitengewone VR-ervaring, waarin we vanuit de ruimte neerkeken op de aarde. Deze krachtige visualisatie diende als een herinnering aan ons doel om het creëren van verandering en het bijdragen aan een bewoonbare planeet.🌍 De focus lag ook op het inzoomen op onze persoonlijke drijfveren. Door het gebruik van Management Drives ontwikkelde iedereen een persoonlijk profiel. Onder leiding van Astrid Oostrom en haar team, gaf deze sessie ons diepere inzichten in onze eigen natuurlijke drijfveren en hoe we effectiever kunnen zijn in onze rollen en samenwerkingen. Verder verdiepten we ons in teamwork en leiderschap tijdens een inspirerende sessie geleid door Human Performance Specialist en voormalig Special Forces-operator Bas Kremer. Bas verbond zijn unieke veldervaringen direct met de kernwaarden van elk succesvol team: vertrouwen, discipline, aanpassingsvermogen en de cruciale noodzaak van onderlinge afhankelijkheid. Deze waarden, die hij heeft toegepast in de meest uitdagende omstandigheden, versterkten het belang van solide teamwork. 💪 Een dag vol leren, inzichten en verbindingen, die ons trots maakt op onze prestaties en enthousiast over de toekomstige richting van onze organisatie. #teamcornelissen

Astrid Oostrom

Directeur Management Drives Benelux / CiEP ✨Turning potential into performance✨

3 mnd

Jullie zijn een prachtig divers team met heel veel potentieel! Mede door jullie enthousiasme, nieuwsgierigheid en openheid is het een super waardevolle dag geworden. Wij vonden het een plezier om met jullie te werken en kijken uit naar het vervolg!

Egbert Mulder

Founder CIRCULAR LEADERSHIP We Help Leaders Change the World

3 mnd

  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Egbert Mulder

Founder CIRCULAR LEADERSHIP We Help Leaders Change the World

3 mnd

Fijn om jullie super team mee te nemen in de ruimte, de Overview ervaring van de VR Earth from Space sloot natuurlijk prachtig aan op jullie thema Uitzoomen en Inzoomen!

Maarten Taal ☸

Ondernemingsraad Albert Heijn

3 mnd

Heel gaaf!

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen