Bijdrage van Gemeente Den Haag

Organisatiepagina weergeven voor Gemeente Den Haag, afbeelding

87.006 volgers

Maak kennis met Olaf Vreeburg, Strategisch Accountmanager voor Den Haag. Als Strategisch Accountmanager is Olaf verantwoordelijk voor het ontdekken van kansen op de arbeidsmarkt én bij werkgevers, met als doel het aan het werk krijgen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vertelt hij er zelf over: “Momenteel is mijn belangrijkste project: Nieuwkomers aan het werk. In dit project houd ik mij bezig met het opzetten van nieuwe dienstverlening als het gaat om nieuwkomers zodat wij hen kunnen helpen om een baan te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld statushouders, asielzoekers en Oekraïners die zich in opvanglocaties bevinden. Het initiëren en opzetten van dit project, daar ben ik erg trots op.” Benieuwd hoe Olaf bij gemeente Den Haag terecht is gekomen én hoe hij het verschil wil maken in de stad? Lees hier zijn testimonial: https://lnkd.in/efFWXZp5 Geïnteresseerd geworden in de functie van (Strategisch) Accountmanager? Bekijk dan hier de vacatures: - https://lnkd.in/ervJU7Kq - https://lnkd.in/eGzm7sVu - https://lnkd.in/eNC6wX7A #MooiWerk #BijzondereStad #GemeenteDenHaag #Testimonial #Vacature

  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Strategisch accountmanagers vallen onder Den Haag Werkt. Het is een fantastische dienst van de gemeente om voor te werken. Je kunt hier echt het verschil maken voor de inwoners van de stad. Volg ons op LinkedIn, en dan proef je vast een beetje van hoe divers ons werk is bij Den Haag Werkt.

Ingrid Leentvaar

Ketenregisseur Inburgering/ Holistisch Therapeut- coach

2 w

Olaf Vreeburg wat sta je er mooi op!! Zoals ik je heb leren kennen. Altijd druk in de weer! Gemeente Den Haag Mooi hoe dit wordt neergezet! Complimenten!

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen