Bijdrage van Het Groene Brein

Organisatiepagina weergeven voor Het Groene Brein, afbeelding

5.654 volgers

Het is officieel: van 17 tot 22 maart 2025 vindt de 10e editie van de Week van de Circulaire Economie plaats.! Ook dit jaar organiseren we onder de vlag van het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie! Tijdens deze week openen circulaire bedrijven, zelfstandige ondernemers en overheidsinstellingen door het hele land hun deuren om professionals en geïnteresseerden te inspireren en kennis te laten maken met de wereld van de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar, succesfactoren en uitdagingen worden besproken, en starters ontvangen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Binnenkort openen de inschrijvingen voor circulaire ondernemers. Houd de social media en website van de Week van de Circulaire Economie dus goed in de gaten: https://lnkd.in/eaTV-HZ #circulaireeconomie #deweekvandecirculaireeconomie #circulairondernemen MVO Nederland | Versnellingshuis | VNO-NCW / MKB-Nederland | Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
 Maurits Riton Logtenberg

👨🏿💻 Duurzame Mac & ICT Expert | Duurzaam en inclusief verleng ik de levensduur van trage en kapotte Apple-computers van 4 naar 10 jaar en geef afgeschreven computers een tweede leven voor statushouders.

3 d

Maartje Bodde, Guido Braam misschien kunnen we iets moois organiseren met  Macleasy BV | Duurzame & inclusieve Mac reparatie services en andere circulaire bedrijven zoals Route Circulair

Veerle Voesten

Communications at BlueCity (010)

3 d

Yesss, samen campagne voeren voor de circulaire economie - een van de belangrijkste weken in het jaar ;-) Wij hebben er bij BlueCity (010) weer zin in! Meelezers die tzt in Zuid-Holland een landingsplek voor een event of bijeenkomst zoeken, neem gerust eens contact op.

Birgit Ros - Jochims

Communications | Innovation | Growth & degrowth for Good

3 d

Circular Plastics NL - Kees van Oostenrijk Jolien Stevels Matthijs Veerman Ronald Korstanje Marcel van Eijk - Interessant platform voor de gestarte projecten?

Niels Ahsmann

Adviseur circulaire economie at KplusV

3 d

Suzanne Hendriksen

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen