Bijdrage van Logchies Renovatie en Onderhoud B.V.

"𝐈𝐤 𝐤𝐢𝐣𝐤 𝐮𝐢𝐭 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝐝𝐚𝐭 𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐭𝐚𝐟𝐞𝐥!" Paulina Logchies staat in het ledenmagazine van Koninklijke Bouwend Nederland met een mooie column! In haar column bespreekt ze de (gewenste) ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit in de bouwsector, en benadrukt ze hoe belangrijk dit voor ons is bij Logchies. Bij Logchies streven we naar een inclusieve cultuur waar iedereen zich welkom voelt. Dit is een waarde die elke organisatie zou moeten nastreven! 🌈🤝 Benieuwd naar haar inzichten? Lees de column en laat je inspireren! #Diversiteit #Inclusiviteit #InclusieveCultuur #Goedvoorelkaar

  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Souad el Markhous ⚡️

Director Co-Owner Energy Specialist🌏Winnares Award Etnische Zakenvrouw Nederland 2018/Ethnic Business Woman🏆Diwan Award Holland 2018✅Entrepreneur✅Inspirator✅Speaker✅Real Estate Investment and Development

3 mnd

Paulina, voor mij ben je echt een voorbeeld👌🏽Je column raakt de kern van wat belangrijk is in de bouwsector, diversiteit en inclusiviteit. Het is inspirerend om te zien hoe Logchies Renovatie en Onderhoud B.V. zich inzet voor een cultuur waarin iedereen zich welkom voelt. Meer diversiteit aan de top leidt tot betere beslissingen en meer innovatie. Ik hoop dat meer bedrijven jullie voorbeeld volgen en dat we binnenkort een diverser leiderschap zien! "Wees de verandering die je in de wereld wilt zien."

Erik van Bergeijk

Manager Vastgoed Programmering & Kwaliteit at Woningstichting Rochdale

3 mnd

Goed bezig Paulina. En helemaal eens. Er is nog een hoop te doen op het vlak van inclusiviteit. En wat we doen in onze organsities helpt voor de samenleving als geheel, want ook daar kan het nog veel beter.

Erik Bouwmeester

Bedrijfsleider bij Hemubo Bouw

3 mnd

Mooi omschreven Paulina, en erg herkenbaar.

Je slaat de spijker op z’n kop Paulina, helemaal mee eens!

Matthijs Raak

Managing Director at FiberCore Europe

3 mnd

Mooi geschreven Paulina! En recht uit het hart!!

Henk Hooijenga

Interimdirecteur / Business development manager

3 mnd

Goed punt! Ook wij delen deze visie. 30% van het UTA personeel is vrouw en 1/3 is vrouwelijke directie bij ons. Ook wij zien iedere dag de positieve invloed van deze inclusiviteitscultuur.

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen