Bijdrage van Lotgenoten Podcast

Organisatiepagina weergeven voor Lotgenoten Podcast, afbeelding

1.701 volgers

🎥 Vacature Alert: Video Editor Gezocht! 🎬 Beste LinkedIn-netwerk, We hebben een toffe kans binnen ons team voor een getalenteerde en gepassioneerde Video Editor om zich bij ons aan te sluiten! 🚀 Over Ons: De Lotgenoten Podcast is met ruim 600.000 maandelijkse luisteraars de #1 podcast voor ondernemers. Jij zal als editor een grote rol spelen in het vertalen van deze prachtige verhalen naar minstens zo mooie beelden. Zo verdien je niet alleen centjes maar bouw je aan een portfolio met prachtige namen, een sterk netwerk en een bak aan ervaring. Jouw Rol: Als Video Editor ben je verantwoordelijk voor het editen van de video content, zowel longform podcasts als short form video's. Je werkt nauw samen met ons team om vervolgens de geplaatste content te analyseren en te bepalen waar we kunnen verbeteren. Wat We Zoeken: Je hebt ervaring als Video Editor Uitgebreide kennis van social media video content Creativiteit, oog voor detail en een hoge werkethiek Wat Bieden Wij: Een plek in een van de snelst groeiende mediabedrijven van Nederland (maar vooral een hele chille plek om te werken😜). Wil je meer weten over de vacature en je aanmelden?👇 https://lnkd.in/g52minaC Ken je iemand die hier goed bij past? Tag ze hieronder even!

Job Baltes

Entrepreneur always innovating

3 mnd

Ik luisterde net jullie podcast Sven en Laurens, waar jullie aan het einde om feedback vroegen, maar is het niet een idee om iemand te nemen voor relatie beheer/account manger dat er iemand bezig is met positief klant contact en daarbij ook alle data doorspelen naar jullie klanten. Mocht dit in jullie structuur vallen op het moment..

Mickey Linskens

Strategic Product Design | Portfolio: bit.ly/portfolio-mvs

5 mnd

Hoi mensen van lotgenoten, hebben jullie al iemand gevonden? Zo niet dan ben ik zeker geïnteresseerd. Als je op youtube zoekt op mickeylinskens kan je zien wat ik kan

Ik, indien het freelance is.

Stacey Chaya

Founder Ukiyo Bar/ Co-founder Kizuna Agency

6 mnd
Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen