Bijdrage van NS

Organisatiepagina weergeven voor NS, afbeelding

65.558 volgers

“Voor mij komt alles op de juiste manier samen. Ik kan me best voorstellen dat ik nooit meer wegga bij NS” zegt Pieter Tichelaar. Pieter is senior communicatieadviseur en is erg blij met zijn rol en met NS als werkgever.  “Mijn functie behelst voor mij de perfecte combinatie van factoren. Ik zit dicht op de operatie, de onderwerpen waar ik mee bezig ben doen er toe en de afdeling heeft een fijne sfeer. Verder kan ik mezelf goed ontwikkelen, is NS een bedrijf met duurzame impact en zijn de arbeidsvoorwaarden hartstikke goed. Ja, waar heb je dat?” Ook is Pieter aangedragen voor het CAP traject. Dit is een kweekvijver binnen NS voor toekomstig leiderschapstalent.  Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Pieter en zijn persoonlijke motivatie om in het CAP traject te stappen? Check onderstaande link: https://lnkd.in/enFUgk_j

Pieter Tichelaar vertelt over zijn rol als senior communicatie advsieur; "Het zou best kunnen dat ik nooit meer wegga bij NS."

Pieter Tichelaar vertelt over zijn rol als senior communicatie advsieur; "Het zou best kunnen dat ik nooit meer wegga bij NS."

werkenbijns.nl

Emine Esra Osanmaz

Senior communicatieadviseur

1 mnd

Mooi verwoord door een fijne collega! Hoe NS bezig is met de ontwikkeling van zijn personeel is écht top geregeld!

Ik wou ook nooit weg bij de ns maar er gebeuren dingen dat het niet kan blijven werken bij de ns

Ik wou er ook niet weg maar door incompetente managers werd ik weggepest.

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen