Bijdrage van Resato Hydrogen Technology

Resato Hydrogen Technology heeft dit gerepost

Organisatiepagina weergeven voor Waterstof Utrecht, afbeelding

1.304 volgers

Regina Horbach en Bert Strijker van Waterstof Utrecht Provincie Utrecht waren vandaag bij de 'Passion for Performance Resato Day' van Resato Hydrogen Technology op het TT Circuit Assen. Op het programma stond onder andere: - Rondleiding bij de testafdeling van Resato Hydrogen Technology - Rijden met waterstofauto's van Mirai Toyota en een waterstoftruck van Holthausen Clean Technology - Presentatie over de nieuwste ontwikkelingen in waterstoftechnologie: een hydrogen tube trailer filling station (TTFS) - Panelgesprekken over de strategische en operationele aspecten van waterstoftankstations - Een waterstofraceauto van de University of Twente vanwege de 'Formula Student Netherlands International Design Competition' Enkele uitspraken uit de presentaties en panelgesprekken:  "Energietransitie is begonnen en is niet meer te stoppen. We hebben alles nodig om de doelen te behalen. Er is geen tijd meer te verliezen." "Kijk vanaf het begin van het project vooruit naar de toekomst."  "Er zijn veel uitdagingen in de projecten. Neem genoeg ruimte (liefst meer dan gevraagd) voor het waterstoftankstation voor de veiligheid en andere zekerheden die je moet bieden. Vergunningen krijgen kost erg veel tijd. Doe het stap voor stap."  "OEM'ers en tankstationbouwers moeten nog meer samenwerken, om snelheid van tanken te optimaliseren." "Belangrijk is vooral samenwerken als partners." #WaterstofUtrecht #rijdenopwaterstof #waterstofintransport #waterstofinmobiliteit #waterstoftankstations #waterstoftankstation #energietransitie #duurzamemobiliteit José Bos Rob Castien Gerard Schuiringa Francois Hemmerlin Carl Holthausen Max Holthausen Tjalko Reedijk Arjen Nijstad Arjan Groen Willem Hazenberg (Bilfinger) MBA EUR ING RI Paul Bombeld Stefan Neis Arjan de Putter Jorn de Ruiter Theo Post Erwin Jongh André van Schie Regina Horbach Bert Strijker Dyana Loehr - van Dijk

Regina Horbach

Programmamanager Waterstof Utrecht

1 mnd

Chapeau Resato team top prestatie en presentatie. Mooie combinatie met de Formula Student teams echt genoten en veel mensen en bedrijven gesproken.

✨Brigitte Hulscher MCC

SparkleNow! Energy Change Leader I ik breng jou, je organisatie en/of bedrijf de verandering die je nodig hebt waarvan je niet wist dat je die wilde... "be the change you want to see in the world!"

1 mnd
P. Calviño

Prive account. Technician Engineer Robotica.

1 mnd

Gray day

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen