Bijdrage van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V

🛢️ Naar verwachting zal de eerste olie uit ons diepzee gebied, offshore Suriname, in 2028 een feit zijn. Om dat te realiseren, moet er nog heel veel gebeuren. Ben jij ook benieuwd naar het proces dat vooraf gaat aan de offshore olieproductie? Wij vertellen je het graag in een serie van video's. Bekijk deel 1 hier en kijk uit naar deel 2! 🎬 #Staatsolie #VertrouwenInEigenKunnen

Dex Weltevreden O.

Business 2 Business automobile seller and trader

3 mnd

Dit is een hele goede vooruitzicht voor Suriname. 🤑

Staatsolie heeft niks voor het zeggen. Is the white multinationals hebben alle tools,experience, financial.

Steve Imran

Life is always beautiful

2 mnd

Okay , en wat kunnen wij als samenleving vn dit feit verwachten kom het in voordeel vor de samenleving of de Staat alleen , want het moet weer niet in nadeel zijn voor ons geliefland SU en de samenleving , want wij kunnen niet steeds achteruit vallen , steeds crisis in ons economie en vooral met dit succesvol oil and gas business , wij willen altijd de beste zijn en een stabiele economie hebbn. Is wanneer j man vn het gezin ben , dat j  goed gaat zorgen vor j gezin zo ook als President dat j goed gaat zorgen voor land en volk , dus ben wel positief omtrent met oil and gas business , dat dit succesvol zal boekn vor ons allen.

Gordon Ngadikoen

Junior Electrical Engineer

3 mnd

Maar patronas is bezig met de voorbereiding olie weg tehalen

Cees Veth

The global authority for 0.1 MPa till 1625 MPa (235686,323812 PSI) ultra high Pressure calibrations. NDT - Global Acoustic Pulse Reflectometry Specialist-Expert.

3 mnd

Under pressure, Nu maar hopen dat de revenuen ten goede komen van het mooiste land ter wereld en de bevolking. Heel veel succes.

Ronny Bottse

Veelzijdig met kennis van de bouw, logistiek, en transport

2 mnd

Ik houd dit in gedachten. en een ervaren ,stille en professioneel team die onafhankelijk optreedt en een overview kan maken voor het veilig stellen van goede,stabiele relaties met alle betrokkenen in het bijzonder ten dienste van de gemeenschap.

Ashok Sheombarsing

Industriële automatisering professional

2 mnd

Zeer waarschijnlijk

alleen maar rommel, staatsolie is gewoon een hypocriet , family and friends org. gewoon weg een apengedoe company........... 😁

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen