Bijdrage van Stedin

Organisatiepagina weergeven voor Stedin, afbeelding

41.296 volgers

𝐙𝐨 𝐳𝐚𝐠 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐩𝐥𝐨𝐦𝐚-𝐮𝐢𝐭𝐫𝐞𝐢𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐡𝐞𝐭 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚-𝐬𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐞𝐫𝐮𝐢𝐭 🥳 Op donderdag 4 juli namen 150 collega’s hun diploma in ontvangst. Zij kregen hun dik verdiende papieren uitgereikt in de zon in het Sparta-stadion Het Kasteel. Bekijk de video voor een sfeerimpressie van de feestelijke middag. 👇   Academiedirecteur Hannelies Boelhouwer vertelt: "Dit jaar hebben we een enorme verbouwing gehad aan de Keileweg. Dat heeft van deze groep geslaagden heel veel gevraagd in flexibiliteit." Verder vertellen meerdere geslaagden over hun opleiding en hun favoriete docent. Carlo Wierks Tim Roozenburg Raymon Mesken Bekir Nayir #Geslaagd #Diploma #Uitreiking #StedinAcademie #Stedin

willem verblaauw

Examinator Viag OIV Gas bij Stedin Lid werkgroep leren van gas incidenten

3 mnd

gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma. nu aan de slag om je vaardigheden in de distributie-techniek je eigen te maken. Gastechniek een prachtige en bewogen sector waar we nu en in de toekomst nog kanjers nodig hebben. Dus zoek je een technische baan waar je mogelijkheden hebt om door te groeien kijk dan eens op werken bij Stedin. Vooral bij instandhouding waar geen dag het zelfde is. Ook bij bedrijfsvoering liggen mooie kansen, wil je hier meer van weten zoek mij een keer op in delft.

Naomi van der Graaff

Wij zijn friskijkers op het gebied van Inspirerend leiderschap, Succesvolle teams en Wendbare medewerkers. Met onze maatwerkprogramma's verhogen wij de betrokkenheid van je teamleden.

3 mnd

Wat leuk Hannelies Boelhouwer wat een enthousiasme en verbinding. Doet Stedin goed!

Désirée Verberk

Programmamanager OvP/LLO, Universiteit Utrecht

3 mnd

Van harte gefeliciteerd, Hanneloes, voor jou, de geslaagden en hun docenten! 💪🏽

Henk Verzendaal

STERK in leerwegonafhankelijk valideren. #levenlangontwikkelen

3 mnd

Goed gedaan!

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen