Bijdrage van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht

N A G E N I E T E N Plezier en warmte, dat zijn wel de sleutelwoorden die Impact Day Drechtsteden 2024 omschrijven. Een prachtige impactfeest waar we samen met WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden UWV en Drechtwerk | Werkleerbedrijf 225 gasten op alle manier welkom hebben geheten en mochten inspireren. Persoonlijke impact mocht niet ontbreken en daar heeft gastspreker Jaap Bressers op een prachtige en hartverwarmende wijze voor gezorgd. Met zijn ontwapende verhaal heeft hij alle aanwezigen indringend er bewust van gemaakt dat groots verschil maken soms in de kleine dingen zit, als het gebeurt met oprechte en liefdevolle interesse en aandacht. https://lnkd.in/eAj8RzM8 Onze wereld een beetje mooier en duurzamer maken, dat kunnen en doen we niet alleen. Individueel leveren we een bijdrage, maar het verschil maken we uiteindelijk met elkaar. In contacten, in ketens, in gebieden, in het elkaar opzoeken en het elkaar weten te vinden. Daar werken we aan in de Drechtsteden en daar hebben we met Impact Day Drechtsteden een bijdrage aan willen leveren. Alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis te delen. Dank Jaap Bressers voor jouw onuitwisbare bijdrage. Dank alle workshopgevers voor jullie passie en het delen van jullie kennis en ervaringen. Dank alle gasten voor jullie betrokkenheid, jullie goede zin en voor de impact die jullie iedere dag maken. Dank alle medewerkers van Drechtwerk voor al die beschikbare handen, het lekkere eten en goede zorgen. Dank Opnieuw & Co Kringloopwarenhuizen voor het beschikbaar stellen van geweldige spullen voor onze gekke fotohoeken. Dank Huib Kooyker voor de mooie foto’s. En natuurlijk dank partners in crime voor het samen organiseren van deze prachtige dag met een warm en verzorgd welkom, vol mooie inspiratie en ontmoetingen. Echt een feestje en daar genieten we van na! #impactdaydrechtsteden

  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
    +5
Mariska Wagner

Uitvoerend bestuurder Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht - organisatie Beursvloer Dordrecht

2 w

Blij met wat we neer hebben kunnen zetten. In alles en iedereen zat frisse energie. Een dag vol mooie ontmoetingen en inspiratie.

Ab Visser

AVITO / Simplus Brandbeveiligings bedrijf is een samenwerking aangegaan met Simplus Brandbeveiliging 🔥 Dordrecht

1 w

En wat denk je van de complimenten maakster! Top

Jaap Bressers

Inspirerende spreker vol humor

2 w

Een feestje om bij te zijn en om aan bij te dragen. Iedereen heel veel Carlosmomentjes toegewenst! 💛

Saskia Korevaar- de Ruiter

Afdelingshoofd werkgeversdienstverlening

2 w

Perfect samengevat, niets meer aan toe te voegen! Het was een prachtige dag! Nagenieten nu met de mooie foto’s van Huib Kooyker!

Annelies de Jong MCM

Waarderend zijn: een kwestie van perspectief.

2 w

Inspirerend! Fijn om er bij geweest te zijn.

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen