Normale content

Friends, Prison Break, Modern Family... hier zijn de verwijderde Netflix-series en -films te bekijken

Je hoeft ze nog geen vaarwel te zeggen
Friends, Prison Break, Modern Family... hier zijn de verwijderde Netflix-series en -films te bekijken

Allerlei grote series en films zijn op 31 december 2021 van Netflix verdwenen. Fans vonden het erg jammer en hoopten dat de streamingsdienst zich zou bedenken, net zoals vorig jaar werd gedaan.

Nu werd het er helaas tóch afgehaald, waardoor de series niet meer te bekijken zijn op Netflix. Gelukkig zijn er meer streamingsdiensten waar de series en films nog altijd te bekijken zijn.

LEES OOK: HBO Max lanceert op 8 maart 2022 in Nederland

Welke opties zijn er?

Grote namen die van Netflix zijn gehaald, zijn onder andere Friends, The Big Bang Theory, en Modern Family. Wij hebben 7 series en 5 films voor jou op een rijtje gezet zodat je gewoon weer van je favoriete series kunt genieten.

Series

Vanaf 8 maart komt streamingsdienst HBO Max naar Nederland toe. Een aantal series, onder andere Friends als The Big Bang Theory zijn hier met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te bekijken. Deze series worden ook verkocht en verhuurd bij iTunes, Amazon, Google Play en VUDU. Verder wordt het op TV uitgezonden op Comedy Central en kun je- heel ouderwets - DVD sets kopen van de series.

Modern Family, Family Guy, 24, Homeland en Prison Break zijn allemaal te bekijken op Disney+. Erg makkelijk eigenlijk! Family Guy is ook te kijken op Fox.

LEES OOK: HBO Max: wat biedt het, wat kost het en wanneer komt het naar Nederland?

Films

Ook veel films zijn niet meer te bekijken op Netflix. De vijf grote films waar we het hier over hebben, zijn Fury, Back to the Future, Fantastic Beasts (and where to find them), Joker en Mean Girls. Gelukkig zijn deze films allemaal te bekijken via Pathé thuis. Ook zijn ze te vinden op Film.nl, waar je ze kunt kopen of huren.

Zowel Fantastic Beasts als Joker zijn allebei te bekijken op Ziggo on Demand. De laatste genoemde titel is ook te zien op Amazon Prime Video, net als Mean Girls. Fantastic beasts staat ook op Videoland en Back to the Future op Discovery+

LEES OOK: Deze 34 nieuwe originele Netflix films zijn dit jaar te zien! Knives Out 2, Enola Holmes 2 en meer...

Dus... Geen zorgen!

Gelukkig zijn alle films en series op tenminste één platform te bekijken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als deze van Netflix, of van een andere streamingsdienst wordt verwijderd. Wel kan het een beetje prijzig worden om een abonnement te nemen op ieder platform dat er is, maar voor echte filmliefhebbers is dat het misschien wel waard.

Recommended For You

Trending on Mashable

  翻译: