Normale content

Cowboy onthult Mint: nieuwe limited edition kleur voor Cruiser model

Een nieuwe frisse look voor de succesvolle e-bike
Cowboy onthult Mint: nieuwe limited edition kleur voor Cruiser model

Cowboy heeft Mint onthuld; een nieuwe limited edition kleur voor zijn best verkopende Cruiser e-bike. De introductie van Mint valt samen met Cowboys laatste Red Dot Award, waarbij het Cruiser-model werd onderscheiden met de prestigieuze 'Best of the Best' Design Award.

Lees ook: Lemmo introduceert Lemmo One Green Explorer Limited Edition

Cowboy Cruiser

Cowboy Cruiser, het populairste model van het merk sinds de lancering in 2023, werd onmiddellijk een bestseller. Ontwikkeld in reactie op feedback van gebruikers van Cowboy, die verbeterde houding en verhoogde zichtbaarheid op de weg vroeg, beschikt de Cruiser volgens het bedrijf over comfortgrepen op een kenmerkend verhoogd en gebogen stuur om een natuurlijke handpositie te faciliteren. Tot op heden hebben Cruiser-rijders meer dan 2,43 miljoen kilometer afgelegd door heel Europa.

"De lente is dit jaar wat laat gearriveerd in Europa, maar Mint biedt stijl, veiligheid en plezier voor rijders ondanks de regen," aldus Richard Bone, VP van Design bij Cowboy. "De timing van deze nieuwe editie kon niet beter zijn, in lijn met onze recente onderscheidingen bij de Red Dot Awards. Dit is een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in elk aspect van onze producten."

Deze nieuwste aankondiging komt na Cowboys recente lancering van Cross, de 'eerste all-road fiets' van het merk die fietsers wil meenemen van hun woon-werkverkeer in de stad naar hun avonturen in het weekend op het platteland.

Lees ook: Cowboy lanceert Cross: eerste all-road fiets model van het bedrijf

Recommended For You

Trending on Mashable

  翻译: