Normale content

Zo stel je een slaaptimer in bij iOS voor Netflix (of een andere streaming app)

Zo stel je een slaaptimer in bij iOS voor Netflix (of een andere streaming app)

Er zijn momenteel wat geruchten over het testen van een slaaptimer door Netflix.

Het is een geweldig idee voor de app, die ongetwijfeld al op smartphones op vele nachtkastjes over de hele wereld staat te draaien. Voorlopig zou het slechts een test zijn voor nu, en een die alleen voor Android-versies van de app. Dat betekent echter niet dat iOS-gebruikers geen geluk hebben.

Hoewel slaaptimers als in-app functies geweldig zijn voor andere apps (ik gebruik de Pocket Casts vaak), hebben iOS-gebruikers al toegang tot een eenvoudige maar krachtige slaaptimer die werkt in alle media-apps die ik tot nu toe heb getest. Het is heel gemakkelijk te vinden en nog gemakkelijker in te stellen.

Open gewoon de Klok app en ga naar de "Timer" pagina. Zodra je daar bent, stel je de timer op die pagina in op de gewenste lengte - een uur is meestal alles wat ik nodig heb, maar je kunt uren, minuten en seconden naar wens aanpassen.

How to set a sleep timer in iOS for Netflix, Hulu, or any other streaming app

Beeld: Apple

Als dat klaar is, tikt je op de knop "When Timer Ends" net onder de lengte-instellingen van de timer. Scroll helemaal naar beneden in de lijst die tevoorschijn komt en je ziet een item met de naam "Stop Playing". Dat is waar je naar op zoek bent. Tik daarop en vervolgens op de knop "Set" in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster.

Dat is het! Druk gewoon op de knop "Starten". Zodra de klok op nul staat, stopt elke media-app die je gebruikt.

  翻译: