Novartis Norge

Novartis Norge

Farmasøytisk produksjon

Nydalen, Oslo 7,940 følgere

Nysgjerrig og nyskapende!

Om oss

Novartis er et nytenkende legemiddelselskap. Vi er først ute med nyskapende celle- og genterapier i Norge. Vi forsker og utvikler legemidler innen et bredt spekter av terapiområder, som kreft, kroniske- og sjeldne sykdommer. Vi er stolte av å være en konstruktiv samarbeidspartner som skaper nye løsninger i helsesektoren.

Nettsted
https://www.novartis.no/
Bransje
Farmasøytisk produksjon
Bedriftsstørrelse
51–200 ansatte
Hovedkontor
Nydalen, Oslo
Type
Åpent aksjeselskap
Spesialiteter
Forskning, Innovasjon, Holdbarhet, Innovative legemidler, Generiske legemidler og biosimilars, Celle- og genterapi, Data og digital, Unik produktportfolio, Kvalitet

Beliggenheter

Ansatte i Novartis Norge

Oppdateringer

  • Vis organisasjonssiden til Novartis Norge, grafisk

    7,940 følgere

    Kan kunstig intelligens finne brystkreftpasienter med størst risiko for spredning? Akershus universitetssykehus og Novartis begynner nå et samarbeidet for å identifisere pasienter med høy risiko. I prosjektet vil vi utvikle en KI-algoritme som kan behandle forskjellige typer data, som tekst og bilder, for å forbedre beslutningene. Det vil kunne gi tidligere og mer nøyaktig identifisering av risiko for tilbakefall, slik at pasientene raskere kan få mer målrettet behandling.   Les mer om saken i kommentarfeltet 👇   📸 Jürgen Geisler MD, PhD, lege og leder for brystkreftgruppen og translation cancer research group ved Ahus og Veronika Barrabes, daglig leder i Novartis Norge.

    • Ingen alternativ tekstbeskrivelse for dette bildet
  • Vis organisasjonssiden til Novartis Norge, grafisk

    7,940 følgere

    - Alle må få leve god liv, også der ingen kunne tru at nokon kunne bu I dag ser vi at hvordan oppfølging du får etter hjerteinfarkt varierer avhengig av hvor du bor. Vi må sikre bedre, mer helhetlig og likeverdig oppfølging etter hjerteinfarkt, konkluderer Karen Marie Hanevik-Heggberget, ansvarlig for strategiske partnerskap i Novartis Norge, etter Arendalsuka. I møtet vi arrangerte sammen med LHL var det enighet om at Norge er veldig gode på akutt behandling, men vi er ikke like gode på oppfølging og rehabilitering. Etter hjerteinfarkt er det kun en liten andel som når sine behandlingsmål og 1/3 som får hjerteinfarkt, har allerede hatt det før. I Riksrevisjonens rapport om rehabilitering viser de at nesten ingenting har blitt bedre siden 2012, da de avdekket store mangler. I Arendal ble det pekt på flere mulige løsninger: 🏥 Bedre samhandling mellom primær- og spesialisthelsetjenesten ❤️ Helhetlig pasientforløp der de pasientene som trenger det mest blir fulgt opp på sykehus og får mer avansert rehabilitering, slik sørger man for rett bruk av ressurser. 💻 Det er ikke kapasitet til å følge opp alle fysisk, men det utvikles gode verktøy for digital oppfølging. Vi vet hva som skal til, nå må vi gjøre det som trengs!

    • Ingen alternativ tekstbeskrivelse for dette bildet
  • Vis organisasjonssiden til Novartis Norge, grafisk

    7,940 følgere

    Vi er i Arendalsuka fordi det er viktig for oss at pasienter i Norge kan ta i bruk nyskapende medisiner raskest mulig. I dag tar prosessen for lang tid og det er heller ikke tilpasset innovasjoner. Vi ønsker å spille på lag med pasienter, klinikere og myndigheter for at vi sammen utvikler et system som gjør det mulig å ta i bruk nyskapende medisiner raskt. Nye behandlinger vil gi bedre helse og potensielt spare samfunnet for store ressurser i en tid med langt tøffere prioriteringer. Derfor er det nødvendig at vi tar grep. Snakk gjerne med oss om dette eller annet i Arendal 😊

  • Vis organisasjonssiden til Novartis Norge, grafisk

    7,940 følgere

    Med økende behov for helsetjenester og færre yrkesaktive, er innovasjon og personellbesparende teknologi nøkkelen til en bærekraftig fremtid. Vi må tenke nytt. I Arendalsuka diskuterer vi hvordan vi kan flytte behandling fra sykehuset hjem til pasientene. 📅 Mandag 12.8, kl. 15.30 - 16.30 Skal du ikke til Arendal kan du følge arrangementet på stream – se lenke i kommentarfeltet 👇 Health2B Norway Roche i Norge Bouvet ASA

  • Vis organisasjonssiden til Novartis Norge, grafisk

    7,940 følgere

    Vi må bli enda bedre på forebygging, både fordi det gir den enkelte bedre helse og fordi det vil bidra til å lette presset på vårt felles helsevesen. Legemidler kan, sammen med fysisk aktivitet, spille en langt større rolle og spare kostnader for samfunnet og den enkelte gjennom bedre helse, livskvalitet og større deltakelse i arbeidsliv. Aktiv mot kreft (AKTIV Against Cancer)

  • Vis organisasjonssiden til Novartis Norge, grafisk

    7,940 følgere

    Visste du at oppfølgingen du får etter et hjerteinfarkt avhenger av hvor du bor? Sammen med LHL arrangerer Novartis Norge møte under Arendalsuka for å diskutere hvordan vi kan sikre helhetlig og tverrfaglig oppfølging som gir hjerteinfarktpasienter bedre helse og livskvalitet over tid. Hva må til for at alle, uavhengig av postnummer, får lik mulighet til god oppfølging? I panelsamtalen møter du blant annet Marte Kvittum Tangen (Legeforeningen), Astrid Nylenna (Helsedirektoratet), Mari Larsen (LHL) og Jarle Jortveit (Arendal sykehus). Møt opp torsdag kl. 15.00 på Altinget.no Scene eller følg oss på stream! 

    Vis organisasjonssiden til LHL, grafisk

    1,907 følgere

    Behandlingsrulett for hjertepasienter! Bli med på en viktig samtale med LHL og Novartis der vi diskuterer hvordan vi kan gå fra overlevelse til livskvalitet etter et hjerteinfarkt, på Arendalsuka 2024. Visste du at oppfølgingen du får etter et hjerteinfarkt avhenger av hvor du bor? I Norge er det store variasjoner i tilbudene fra kommuner og sykehus, noe som kan påvirke din langtidssjanse for å unngå nye sykehusinnleggelser og opprettholde en god livskvalitet. Den medisinske oppfølgingen kan foregå på en hjertepoliklinikk, hos fastlegen eller på en rehabiliteringsinstitusjon. Om pasienten får tilgang til nødvendig og spesialisert oppfølging og rehabilitering er et lotteri.

    Dette innholdet er ikke tilgjengelig her

    Få tilgang til dette innholdet og mer i LinkedIn-appen

Tilknyttede sider