34
已評論
產品
701
帳戶內
產品

Biohazard 最近的評論

< 1  2  3  >
目前顯示第 31-34 項,共 34 項
24 個人認為這篇評論值得參考
1 個人認為這篇評論很有趣
總時數 22.9 小時
Sevgili tetikçimiz Hitman ile bol maceralı, bol suikastli 2012 yapımı Absolution oyunu.

*Harika bir hikaye,
*Harika bir atmosfer,
*Türkçe desteği (Çevirisi de çok başarılı),
*Önceki oyunlarına nazaran daha fazla öldürme seçenekleri,
*Önceki oyunlarına göre öldürme stilleri daha göze çarpan ve anlaşılır,
...
Kısacası dört dörtlük bir oyun olmuş.
Büyük bir Hitman fanı olarak çok zevk aldığım, dayanamayıp önceki bölümleri tekrar oynadığım bir oyun.

İndirim zamanlarını kaçırsanız bile verilen paraya kesinlikle değiyor. Gizlilik(Stealth) tabanlı oyunları seviyorsanız mutlaka tavsiye ettiğim bir oyundur.

10/10 would "hitman" again
張貼於 2015 年 6 月 30 日。 最後編輯於 2015 年 9 月 6 日。
這篇評論值得參考嗎? 搞笑 獎勵
22 個人認為這篇評論值得參考
1 個人認為這篇評論很有趣
總時數 6.3 小時
Bir arkadaşımın "Antichamber'a benzer oyunlar" önerisiyle satın aldığım bir oyun ve çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Oyun en basidinden puzzle çözme oyunu olarak geçiyor. O şekilde ilerlenen bir sisteme sahip. En büyük özelliği ise, mistik olması.

Artı Yönleri:
*En başta oyunun atmosferi: İlginç bir şekilde oyunu gergin oynamanızı sağlayan bir uğultu var arkada, onun yanı sıra oyununun oynanabilirliği sizi direk atmosferine alacak şekilde tasarlanmış. Daha iyi bir atmosfere girmek için gece kulaklıkla oynamanızı tavsiye ederim.
*İlginç görsellere sahip. Verilmek istenen bazı mesajlar var.
*Hikaye işleyişinin orijinal olması. Kayıp bir dünya gibi düşünün.
*Oyunda güzel yerlerde gizli kapı var ve bunun için dikkatli bir şekilde oyunu oynamanız gerekmekte.
*Puzzle zorluğu orta seviyede.
*Çok fazla gizemli bir tarzının olması ve insanda merak duygusunu uyandırması.
*Oyunun çok uzun sürmemesi: Bu da insanı sıkmıyor.

Eksi Yönleri:
*Oynadığınız alan fazla büyük. Bayağı bir yürümeniz gerekiyor. Büyük bir ortam olması için uğraşmışlar ama bir süre sonra insanı bayıyor fazla yürümek.

Açıkçası çok fazla eksi bi özellik bulamadım. 5 Doları hak eden bir oyun. Ben oynarken çok keyif aldım. Zeka oyunlarını seven herkese tavsiye ediyorum.
80/100
張貼於 2014 年 7 月 16 日。
這篇評論值得參考嗎? 搞笑 獎勵
37 個人認為這篇評論值得參考
1 個人認為這篇評論很有趣
總時數 18.5 小時 (評論時已進行 17.5 小時)
Age of Empires II serisi, günlerimi, belki de haftalarımı ayırdığım bir oyundu çocukken. Özellikle Campaign oynamak çok keyifliydi. Zira hikayesi olsun, oynanabilirlik olsun insanı cezbediyordu. Şimdi Steam, HD olarak oyunu hiçbir şekilde değiştirmeden tekrar piyasaya sundu. Tarzı, görüntüsü, sesleri, oynanabilirliği, hikayeleri, tamamen aynı olarak, günümüz teknolojisine gerçekten çok güzel uyarlanmış. Daha geniş bir ekranda, görüntünün bozulmaması, ufak tefek bir kaç özelliğin eklenmesi ile çok daha başarılı olmuş.
Oyunun diğer en büyük özelliği, Steam Workshop desteği ile çok daha farklı, orijinal campaign'ler oynayabilir, başkalarının yapmış olduğu haritalarda LAN ihtiyacı duymadan multiplayer oynayabilirsiniz. Bu da alışılmış AoE hikayelerinin dışına çıkmak, aynı oyun içinde farklı tarzlar arayan eski nesil için çok daha güzel bir durum.

Nostalji severlerin kesinlikle kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm, arşivinizde bulunması gereken bir oyun.
張貼於 2014 年 4 月 28 日。
這篇評論值得參考嗎? 搞笑 獎勵
17 個人認為這篇評論值得參考
1 個人認為這篇評論很有趣
總時數 12.7 小時 (評論時已進行 11.1 小時)
2014 Editi:

Güzel bir inceleme yazılmasını hak eden bir oyun kendisi. İlk başta "bu oyun da mı Portal benzeri acaba?" diye söylendim ama şans verilmesi gerektiğini düşündüğüm için satın aldım.

Öncelikle kesinlikle diğer oyunlara hiç benzemiyor(En azından ben karşılaşmadım). Oyun sizi anında atmosferine alıyor. Arkada belli başlı bir müzik yok ama gizli müzik şeklinde bir uğultu, sizin biraz gergin bir şekilde oynamanızı sağlıyor. Benim çok hoşuma giden bir özellikti. Oyun size sürekli öğütler vererek ilerlemenizi sağlıyor. Oyunda korkuya dair en ufak bir etken olmamasına rağmen gerilerek oynadığınız bir oyun haline geliyor.

Bazı bulmacalar çok zor. Bu da oyunda sürekli düşünmenizi ve farklı yollar aramanızı sağlıyor. Kendinize ait farklı yollarla bazı yerlere ulaşabiliyorsunuz. Oyunun o kısmı size kalmış. Çok fazla gizli yerler var ve insanları bunları çözmeye zorluyor. İnsanın merak duygusunu kabartıyor. Bu da bulmacalı oyunlarda mutlaka bulunması gereken bir özellik diye düşünüyorum.

Antichamber'in en ilginç özelliği, belli bir haritaya sahip olmayışı. Görsel bir harita var ama o yola birden fazla şekilde ulaşmanız mümkün. Bu da yine farklılığa sebep oluyor ve orijinalliğini pekiştiriyor. Hikaye gidişatı, varılmak istenen noktalar çok güzel.

Oyunun tek sevmediğim özelliği, gözü çok çabuk yoruyor oluşuydu.

95/100
Severek, beğenerek oynadım. Bir başyapıt.
"Çoluğu çocuğu satın, yine de oynayın. Böyle zeka oyunları çok nadir çıkıyor."
張貼於 2013 年 10 月 31 日。 最後編輯於 2014 年 6 月 21 日。
這篇評論值得參考嗎? 搞笑 獎勵
< 1  2  3  >
目前顯示第 31-34 項,共 34 項