84 people found this review helpful
1 person found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 8.4 hrs on record
Posted: 30 May @ 6:29am

Trine – це фентезійний екшен у світі величних замків та дивних механізмів, у якому троє героїв покликані врятувати королівство від зла. У нашому розпорядженні будуть: чарівник Амадей, лицар Понтій та злодійка Зоя. Геймплей заснований на інтерактивній фізиці та взаємодії з навколишнім світом, а також вирішенні головоломок у різний спосіб, комбінуючи здібності персонажів. Герої можуть взаємодіяти з фізичними об'єктами, а також створювати нові предмети, щоб долати перешкоди, що виникають на їхньому шляху.

Фінським розробникам з Frozenbyte вдалося створити унікальну атмосферу. Відчуття начебто ти опиняєшся всередині таємничої інтерактивної казки. У грі велика кількість різноманітних барвистих локацій з приємним музичним супроводом. Можливість спільного проходження - величезний плюс, тому що вирушати в небезпечну пригоду завжди краще у компанії з вірними друзями.

Серію ігор Trine я можу радити всім, хто любить пригоди. Гра не складна і не змусить вас страждати, щоб пройти далі за сюжетом. Настійно рекомендую грати в кооперативі, повірте, рівень задоволення від гри буде набагато сильнішим. Успіхів вам та приємної гри!
Was this review helpful? Yes No Funny Award
11 Comments
OVerKiL1 30 May @ 12:36pm 
пушка на своё время, та и сейчас гуд думаю
Kaiser 30 May @ 12:15pm 
Найкраще заходить в коопі з своїми брос. Інфа :100:
Bald Man © 30 May @ 10:21am 
:denver: :denver: :denver:
Grim Purrr~urut 30 May @ 8:10am 
Усі частини доволі прикольні, і там ще більше уваги приділено було платформингу та загадкам, в порівнянні з іншими іграми цього жанру. Хоча 3тя та 4та таки трохи бойові.
В мене лише 5ї частини немає.
AlexForestry 30 May @ 7:41am 
Тоді немає причини пропускати ці ігри, 100%. Дякую, Андрію! 🙏
lastbreath 30 May @ 7:41am 
Ех, я б хотів, щоб вони доробили третю частину...
NRJee 30 May @ 7:40am 
AlexForestry, сміливо можно починати з першої частини, навіть у сьогоденні вона виглядає та грається добре. Перша частина досить легка, і перш за все знайомить гравців з основними механіками та лором. А ось друга частина - вже досить важка, але при цьому одна з найращих частин на мою думку. Третя - це така собі перехідна частина, в якій розробники повністю перейшли у формат 3D. Вона коротка, і скоріше сприймається як демо-версія нового вигляду та мехнік у тривімірному просторі. Четверта - це вже повноцінна гра і також в 3D, досить цікава та різноманітна.
lastbreath 30 May @ 7:32am 
Там геймплей практично однаковий у всіх частинах. І вік гри ніяк на нього не впливає :amadeus_happy:
AlexForestry 30 May @ 7:26am 
Наскільки важливим є фактор віку гри та ігроладу в цілому за сучасними правилами? Це не буде завадою тому, хто взагалі в Trine ігри не грав та вперше запустить з першої частини?

Дякую за рецензію!
NRJee 30 May @ 7:19am 
lastbreath, я також ще в п'яту не грав, хоча купив відразу, як тільки вона вийшла.