Devil May Cry HD Collection

Devil May Cry HD Collection

138 ratings
DMC HDC-Вікі: Костюми
By DarkPrince9507
Цей посібник містить опис і особливості всіх костюмів у трилогії.
2
2
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Вступ
Вітаю. Цей посібник - це лише одна з частин задуманої мною збірки корисної та цікавої інформації щодо Devil May Cry HDC для шанувальників.
У серії Devil May Cry представлені бонусні костюми, які змінюють зовнішній вигляд персонажа. Іноді зміна костюма також вносить деякі зміни в ігровий процес. У цьому посібнику я хочу коротко розповісти про кожен костюм, який можна зустріти в трилогії, його особливості та спосіб отримання.
Приємного читання!
Devil May Cry
У першій частині гри костюми не можна змінювати між місіями, а можна лише вибрати один раз під час старту нової гри. Якщо ви вже пройшли гру на рівні складності не нижче Hard, то під час старту нової гри безпосередньо перед вибором рівня складності з'явиться меню вибору костюма. Втім, у цій грі костюми виступають у ролі персонажів, оскільки після вибору їх неможливо поміняти на поточному файлі збереження - потрібно тільки починати нову гру.
Dante / Данте
Стандартний костюм, з яким Данте починає гру. У демо-версіях гри відсутній плащ.






















Sparda / Спарда
Данте приймає образ свого батька, Легендарного Темного Лицаря Спарди. На відміну від Данте, Спарда починає гру з Ямато (має той самий мувсет, що й Аластор, а також елемент блискавки, фактично це просто інший скін для Аластора, доступний від самого початку гри), а також замість Ebony&Ivory у нього інша пара пістолетів - Luce&Ombra. Крім того, його тінь являє собою не людську фігуру, а його демонічну форму. Також приймає демонічну форму Спарди в режимі DT. Відкривається після проходження гри на рівні складності Hard.















Super Dante / Супер Данте
Супер Данте має такий самий вигляд, як і звичайний Данте, однак у нього є необмежена шкала DT (Devil Trigger). На відміну від супер костюмів у пізніших іграх серії цей костюм буде так само відновлювати здоров'я Данте в той час як герой перебуває у формі демона. Крім того, Bangle of Time і Nightmare-β так само не витрачатимуть руни DT. Під час першого етапу бою з Мундусом Данте може використовувати свою атаку драконом стільки разів, скільки забажає.
Відкривається після проходження гри на рівні складності Dante Must Die.
Devil May Cry 2
Після першого проходження гри з'явиться меню вибору місій. Також після першого проходження можна буде змінювати костюми в меню вибору збережень, виділивши потрібне збереження і використовуючи клавіші і для зміни костюма.
Dante / Данте
Стандартний костюм, з яким Данте починає гру.























Diesel Dante / Данте "Дизель"
Альтернативний костюм, створений у співпраці з компанією Diesel. Для розблокування потрібно пройти гру на рівні складності Normal.





















DMC1 Dante / Данте ДМК1
Стандартна модель Данте замінюється його моделлю з першої гри. У результаті чого костюм не з'являється в катсценах через відсутність лицьової анімації в його моделі з DMC1. Rebellion замінюється на Force Edge, рівень його прокачування зберігається. Разом із костюмом, що змінює зовнішній вигляд Данте, також змінюються деякі звукові аспекти гри. Атаки мечем створюють ріжучі звукові ефекти з першої гри, а стрільба з пістолетів також буде супроводжуватися звуковими ефектами з першої частини. Данте використовуватиме фрази з першої гри, а в деяких битвах з ворогами замість стандартних музичних тем використовуватиметься музична тема з DMC1 - "Public Enemy".
Для відкриття цього костюма потрібно пройти гру на рівні складності Dante Must Die.


Lucia / Лючія
Стандартний костюм, з яким Лючія починає гру.























1st Diesel Costume / Перший костюм "Дизель"
Альтернативний костюм, створений у співпраці з компанією Diesel. Для розблокування потрібно пройти гру на рівні складності Normal.






















2nd Diesel Costume / Другий костюм "Дизель"
Другий альтернативний костюм, створений у співпраці з компанією Diesel. Для розблокування потрібно пройти гру на рівні складності Hard.






















Arius's Secretary / Секретарка Аріуса
Для відкриття цього костюма необхідно пройти гру на рівні складності Lucia Must Die. Крім самого костюма змінюється також форма DT, яка стає темнішою. Цей костюм не з'являється в катсценах.















Trish / Тріш
Після проходження гри на рівні складності Hard за Данте і за Лючію з'явиться можливість зіграти за Тріш. За неї можна зіграти як у кампанії Данте так і в кампанії Лючії. Зі зброї при собі вона має меч Спарди, а також пістолети Luce&Ombra, вся її зброя одразу прокачана до максимального рівня. Її комбо для меча взяті прямо з першої частини, де вони були присутні в Аластора і Спарди, а комбо для ближнього бою були, відповідно, взяті в Іфріта, крім того, вона має і деякі нові прийоми та може використовувати свою атаку блискавками, подобу якої було показано в першій частині.









Devil May Cry 3
Після першого проходження гри відкриється можливість зміни костюма в меню вибору місій за допомогою клавіш і .
Dante / Данте
Стандартний костюм Данте, з яким він з'являється в третій частині.






















Shirtless Dante / Данте без плаща
Стандартний костюм, але без плаща, його ми могли бачити в першій місії. З цим костюмом також можна побачити половину ідеального амулета, що належить Данте. Відкривається після проходження гри на рівнях складності Easy або Normal.



















DMC1 Dante / ДМК 1 Данте
Костюм Данте з пізнішої за хронологією гри. У режимі DT Данте приймає форму демона Спарди, а його меч Rebellion замінюється на Force Edge. Відкривається після проходження гри на рівні складності Normal.



















Coatless DMC1 Dante / ДМК1 Данте без плаща
Костюм аналогічний костюму DMC1 Dante за винятком плаща, який тут відсутній. Крім того, тут можна побачити половину ідеального медальйона, що належить Данте. Відкривається після проходження гри на рівні складності Hard.




















Super Dante / Супер Данте
З цим костюмом гравець отримує псевдо-форму нескінченного DT. У той час як шкала DT не вичерпується з плином часу, спеціальні техніки, наприклад, DTE все ще будуть споживати енергію. Крім того, цей костюм ніяк не впливає на використання шкали DT стилями Quicksilver і Doppelganger. Також використання цього костюма не дозволяє Данте відновлювати здоров'я, перебуваючи в демонічній формі. Зовнішньо відповідає стандартному костюму Данте. Для розблокування цього костюма необхідно пройти гру на рівні складності Very Hard або в режимі Кривавого палацу.









Sparda / Спарда
Данте приймає форму свого батька, Легендарного Темного лицаря Спарди. Як і у випадку з костюмом DMC1 Dante, Rebellion замінюється на Force Edge. Крім того, його тінь являє собою не людську фігуру, а демонічну форму Спарди. У DT же він, відповідно, приймає демонічну форму Спарди. Відкривається після проходження гри на рівні складності Hard.

















Super Sparda / Супер Спарда
Персонаж приймає форму Спарди й отримує доступ до нескінченного DT. На відміну від Супер Данте, DT у цьому костюмі відновлює здоров'я і не виснажується під час використання спеціальних стилів і технік, що використовують DT. Відкривається після проходження гри на рівні складності Dante Must Die.

















Vergil / Вергілій
Стандартний костюм Вергілія, з яким він з'являється в третій частині.























Coatless Vergil / Вергілій без плаща
У цьому костюмі у Вергілія відкриті руки і видно його чорну сорочку. Відкривається після проходження гри на рівнях складності Easy або Normal.





















Super Vergil / Супер Вергілій
Цей костюм відповідає костюму Супер Данте, за винятком того, що Вергілій має інший зовнішній вигляд і мувсет. Відкривається після проходження гри на рівні складності Very Hard або у режимі Кривавого палацу.
















Corrupt Vergil / Одержимий Вергілій
Цей костюм являє собою форму Вергілія, що перебуває під контролем Мундуса. Він схожий на його стандартний костюм, за винятком того, що тон його шкіри блідіший, а його плащ фіолетового кольору, чим нагадує людську форму його батька. У DT він приймає вигляд Нело Анжело. Він також використовує меч Нело Анжело і прийоми рукопашного бою замість Force Edge, Беовульфа і Ямато. Крім того, змінюються ефекти телепортації, призовних мечів а також його насмішки. Відкривається після проходження гри на рівні складності Hard.












Super Corrupt Vergil / Супер Одержимий Вергілій
Аналогічний костюму Супер Спарда. У формі DT Вергілій перетворюється на Нело Анжело. Цей костюм також відновлює здоров'я, а шкала DT не спустошується при використанні спеціальних технік на кшталт DTE або призовних мечів. Відкривається після проходження гри на рівні складності Vergil Must Die.
















Lady / Леді
Стандартний костюм Леді, який вона носить протягом усієї гри.



















Ridersuit / Костюм мотоцикліста
Леді носить білий комбінезон із червоними шкіряними ременями на різних частинах тіла.
Її костюм буде змінюватися на цей під час гри, якщо гравець використовує костюм Спарди або Одержимого Вергілія.
Заключна частина
Більша частина інформації про костюми була взята з англомовної Wiki гри, перекладена мною і доповнена. Я не став перекладати деякі унікальні для гри поняття, на кшталт Devil Trigger, оскільки не хотів псувати їхнє звучання перекладом, вважайте це моїм перекладацьким баченням)) Я постараюся ще якось доповнити цей посібник у міру отримання більшого ігрового досвіду. Крім того, це не єдиний посібник з Devil May Cry, яким я займаюся, я так само планую зробити ще парочку, один з яких стосуватиметься зброї в трилогії, а інший - DT.

Дякую вам за приділений час. Оцінюйте посібник, додавайте його до вибраного і чекайте на мої нові роботи по Devil May Cry та інших іграх!
14 Comments
DarkPrince9507  [author] 18 Mar, 2023 @ 12:38pm 
Ніяк, хоча здається колись був мод але там вона була без голови. А костюм в неї змінюється разом зі зміною костюма Данте, якщо не помиляюсь.
пушкотаранщік 18 Mar, 2023 @ 11:46am 
А як відкрити взагалі Леді в DMC3, чи це просто прикол якийсь?
Donte Motivated 27 Aug, 2022 @ 3:02pm 
Благодарю
В таком случае с песней и в бой😅
DarkPrince9507  [author] 24 Aug, 2022 @ 12:16am 
Вопрос вполне нормальный. Да, насколько я помню, костюмы привязаны к конкретным уровням сложности
Donte Motivated 24 Aug, 2022 @ 12:10am 
Вопрос возник, не сочтите глупым, но всё же.
Если например я пройду игру за Данте на сложности "Данте должен умереть", нужно ли мне перепроходить на других сложностях чтоб открыть другие костюмы, или они откроются сами?
DarkPrince9507  [author] 6 May, 2021 @ 11:14pm 
Да не за что)
Elysium 6 May, 2021 @ 11:05pm 
хорошо, спасибо большое
DarkPrince9507  [author] 6 May, 2021 @ 11:17am 
DarkPrince9507 [создатель] 14 июл. 2018 в 14:07
После первого прохождения игры у тебе откроются костюмы Coatless Dante и DMC1 Dante (если игра была пройдена на нормальном уровне сложности). Теперь в меню выбора миссии ты сможешь переключать костюмы клавишами RB/R1 и LB/L1 (на клвиатуре это будут клавишы, предназначеные для активации ДТ и фиксации цели).
Elysium 6 May, 2021 @ 11:03am 
а как костюмы в третьей части менять?

DarkPrince9507  [author] 12 Apr, 2020 @ 7:39am 
Благодарю)