ENDER LILIES: Quietus of the Knights

ENDER LILIES: Quietus of the Knights

Not enough ratings
ENDER LILIES - Tüm Sonlar
By exmetalon
ENDER LILIES, oyunu çeşitli aşamalarda tamamlayarak tetikleyebileceğiniz üç farklı sona sahiptir. Bu kılavuz, oyunda bulunan tüm sonları ve bunları nasıl tetikleyebileceğinizi listeleyecektir. Spoiler içerir.
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Birinci (A) Son - Benevolence
Ender Lilies'ın "nötr" sonu. Bloody Knight's Claws'ı elde ettikten sonra duvarlara tırmanabileceksiniz. Twin Spires'daki duvarlara tırmanıp Hitherlands, Land's Edge'e gidin.

Bu sonda kırmızı ve bayaz çiçeklerin olduğu odada büyük olan beyaz çiçeği arındırıyorsunuz, akabinde Priestess of Fount'un olduğu kısa bir ara sahne izliyoruz. Umbral Knight, sizinle tanışmadan çok önce yaptığı bir anlaşma nedeniyle devam edemeyeceğini ima ediyor ve siz de veda ediyorsunuz.



*Not: Oyunu bu sonla bitirdikten sonra, en son dinlendiğiniz yerde yeniden doğacak ve oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

**Not: Oyunu bu sonla tamamlamak size "Benevolence" başarımını kazandıracak.
İkinci (B) Son - Journey's End
Bu son, Lily'nin savaşta Blighted Lord'u yendiği ve Priestess of Fount'u arındırdığı oyunun "kötü" sonudur.



*Not: Oyunu bu sonla bitirdikten sonra, en son dinlendiğiniz yerde yeniden doğacak ve oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

**Not: Oyunu bu sonla tamamlamak, size "Journey's End" başarımını kazandıracak.
Üçüncü (C) Son - Dawn Prayer
Bu son, Lily'nin savaşta "Luminant Aegis Curio" tılsımını kullanarak Blighted Lord'u yendiği ve Priestess of Fount'u arındırdığı oyunun "iyi" sonudur. "Luminant Aegis Curio" isimli bu tılsım, Lily'yi arınma sonrasında korur. Tılsımı elde etmek için dokuzuncu bölümde toplamda yedi adet bulunan Stone Fragments'i elde etmelisiniz. Jenerik sırasında farklı bir tema şarkısı da dahil olmak üzere Lily'nin tüm Land's End'i arındırdığı sonu elde edeceksiniz.



*Not: Oyunu bu sonla bitirdikten sonra, en son dinlendiğiniz yerde yeniden doğacak ve oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

**Not: Oyunu bu sonla tamamlamak, size "Dawn Prayer" başarımını kazandıracak.

***Not: Bu son ile oyunu tamamladıktan sonra ana menünüz Land's End'in arıtılmış dünyasını gösterecek şekilde kalıcı olarak değiştirilecek.



6 Comments
MEN 18 Jun @ 6:40am 
Çok teşekkür ederim <3 Bekleriz :steamthumbsup:
exmetalon  [author] 17 Jun @ 5:53pm 
Geç cevap verdiğim için üzgünüm, bildirim yeni düştü. Yakın bir zamanda yapabilirim, neden olmasın?
MEN 11 May @ 11:36am 
Ender Lilies benim en sevdiğim oyunlardan birisi ve lore olarak anlayamadığım kısımlar vardı, tekrardan anlatım için teşekkürler, detaylı hikayesini bir rehber olarak sunacak mısınız?
exmetalon  [author] 10 May @ 11:54pm 
Yardımcı olduysa ne mutlu.
MEN 10 May @ 10:20pm 
Teşekkürler <3
Rronnie 31 Jan @ 5:38am 
ben de tam oyunu c sonu ile bitirmek üzereydim. türkçe bir rehber görmek güzel teşekkürler