Dune: Awakening — це MMO з відкритим світом на найсуворішій планеті у Всесвіті. Вчіться у фрименів, щоб вижити у пустелі. Розкривайте свій потенціал завдяки боям, прянощам, будівництву й торгівлі. Поки в гільдії вирують інтриги й війни, контролюйте видобуток прянощів і виборюйте владу.
Усі рецензії:
Немає користувацьких рецензій
Дата виходу:
2025
Розробник:
Видавець:

Увійдіть до акаунта, щоби додати цей продукт до списку бажаного чи позначити як ігнорований.

Перегляньте всю франшизу «Funcom» у Steam
українська мова недоступна

Цей продукт не підтримує вашу мову. Будь ласка, перегляньте список підтримуваних мов перед купівлею.

Ця гра ще не доступна у Steam

Запланована дата випуску: 2025

Зацікавлені?
Додайте до списку бажаного та дізнайтеся, коли гра вийде.
Додати до бажаного
 

Про цю гру





Це ваша Дюна. Дюна, де Пол Атрід ніколи не народжувався. Де Леді Джессіка підкорилася Бене Ґессерит і народила дівчинку, а герцог Лето пережив штурм Арракіна. Війна Асасинів між Атрідами й Харконненами захлеснула планету: виникають нові угрупування, старі звичаї забуваються, а фримени... зникли. Ваша подорож починається тут, у пустелі. Знайдіть фрименів. Пробудіть Сплячого.

Це — ваш Арракіс. Найнебезпечніша планета у Всесвіті, де інтриги гільдій і могутніх домів поглинають непідготовлених так само легко, як і старі піщані хробаки, що нишпорять у безкраїх пустелях. Погляньте у вічі своєму страху, і перед вами відкриються незліченні можливості. Ви обираєте свій шлях: виживайте, шукайте ресурси й будуйте прихисток, щоб захиститися від ворогів і стихії. Здобувайте багатства й прянощі в боях, дослідженнях, торгівлі й ремеслах. Чи зможете ви піднятися настільки, щоб очолити Великий Дім і самостійно контролювати потік прянощів у світі, поділеному між сотнями інших гравців?

Який шлях оберете ви?


  • Знайдіть фрименів. Пробудіть Сплячого. Вирушайте в епічну подорож, щоб розкрити таємниці свого минулого і дізнатися, чому зникли фримени.
  • Розкажіть свою власну історію. Без Пола на Арракісі утворився вакуум влади, але ви не єдині, хто хоче його заповнити.
  • Практикуйтеся у водній дисципліні й слідуйте вченню фрименів, щоб вижити у пустелі. Під прямими сонячними променями ви швидше втрачаєте вологу, тому тримайтеся в затінку, утримуйте дистикост у робочому стані та витягуйте воду з тіл убитих ворогів.
  • Виготовляйте інструменти для виживання: різний промінь для збору ресурсів, дистикост і літротару для зволоження й диститент для екстреного укриття.
  • Стережіться піщаних хробаків. Ритмічні вібрації від кроків, транспорту й технологій на ефекті Гольцмана змусять велетенських піщаних хробаків, які повзають у пісках, вилізти на відкриту місцевість.
  • Будуйте базу й розвивайте її за допомогою великої системи будівництва: від прихистку до аванпосту — і навіть могутньої фортеці. Зберігайте креслення, щоб продати, чи скористатися ними пізніше, і легко будуйте все з друзями завдяки голограмам.
  • Проникайте в табори бандитів і рабовласників, скориставшись найсучаснішою зброєю й технікою. Забирайтеся на височину за допомогою шиґаструна-кігтя, запускайте мисливця-шукача, спускайтеся на силовій підвісці та відбивайте прямий вогонь щитом Гольцмана.


  • Прянощі — це влада. Споживайте їх, щоб вивільнити свій розум, побачити незриме й розвинути здібності понад людські межі... але не дозволяйте залежності взяти над вами верх.
  • Розвивайте персонажа і його спеціалізацію шляхом змішування й поєднання унікальних потужних здібностей: перед вами відкриті шляхи майстра меча, десантника, ментата, планетолога й Бене Ґессерит.
  • Виготовляйте й обслуговуйте низку транспортних засобів, зокрема орнітоптери та поверхневі машини, щоб досліджувати далекі та ближні простори. Оснащуйте їх модулями для різноманітних цілей: дослідження, збору ресурсів і битв.
  • Мандруйте безкраїми просторами Арракісу, пролетівши на своєму орнітоптері від арок, що простягаються в тінистих глибинах Розлому Хаґґа, до найвищої вершини Руки Хідра.
  • Відвідайте Арракін і селище Харко, галасливі міста-центри, де можна зустріти інших гравців, укласти контракти й поторгувати.
  • Збирайтеся разом і вирушайте на стародавні імперські випробувальні станції, де на вас чекають таємниці й багата здобич.
  • Багатійте завдяки обміну. Купуйте й продавайте що завгодно, зокрема виготовлене спорядження, сировину, як-от вода чи прянощі, а також будівельні креслення.


  • Долучайтеся до гільдії й станьте головним гравцем на Арракісі. Вдавайтеся до хитрощів і ведіть війни, щоб випередити гільдії суперників.
  • Станьте свідком зміни ландшафту, адже коріолісові бурі постійно проносяться над Глибокою пустелею, вичищають мапу й відкривають нові багатства та цікавинки. Станьте першими, хто розвідає й захопить контроль над ключовими місцинами.
  • Зіткніться з іншими гільдіями, коли трапиться викид прянощів, і здобудьте перемогу, зібравши їх якнайбільше.
  • Боріться в епічних битвах, де залучені танки, орнітоптери й широкий арсенал зброї та техніки.
  • Присягніть вірність своєї гільдії Атрідам або Харконненам і маніпулюйте рішеннями Ландсрааду, глобальною політикою й податковими вимогами, які впливають на всіх гравців.

Опис вмісту для дорослих

Розробники описують вміст так:

Ця гра може бути непридатною для деяких вікових груп або неприйнятною для перегляду на робочому місці, бо містить: загальний вміст для дорослих.

Системні вимоги

    Мінімальні:
    • Потребує 64-бітних процесора та операційної системи
    • Додаткові примітки: TBA
    Рекомендовані:
    • Потребує 64-бітних процесора та операційної системи
    • Додаткові примітки: TBA
Немає жодної рецензії на цей продукт

Ви можете написати вашу власну рецензію на цей продукт, щоб поділитися вашим досвідом зі спільнотою. Скористуйтеся полем над кнопками придбання на цій сторінці, щоб написати вашу рецензію.