Welcome to the prologue to Car Trader Simulator. Here you will learn all the most important in mechanics and economics in the game and you will play your first mission.
Všechny recenze:
Smíšené (467) - 63 % z 467 uživatelů ohodnotilo tuto hru kladně.
Datum vydání:
23. čvn. 2020
Vývojář:

Abyste mohli tento produkt přidat do svého seznamu přání, začít ho sledovat nebo ho zařadit mezi ignorované, musíte se nejprve přihlásit.

Prohlédněte si v obchodě služby Steam celou sérii Live Motion Games
Čeština není podporována

Tento produkt nepodporuje Váš místní jazyk. Seznam podporovaných jazyků je k dispozici níže na této stránce.

Hrát Car Trader Simulator - Welcome to the Business

Free to play
 

Informace o hře




Simulátor Prodejce Aut - Vítej v Byznysu je prologem k plné verzi hry "Car Trader Simulator"


Víš jak získávat peníze v obchodováním s auty a při tom si zachovat dobrou reputaci? Simulátor prodejce aut tě nechá hrát roli amerického prodejce aut. Tvým cílem je zbohatnout. Jak to uděláš je jen na tobě. Je to tvoje rozhodnutí jestli budeš prodávat efektivní a originální auta, nebo jestli budeš používat černý trh a ukradená auta abys jel v podzemí.

Obtížnost hry. Kterou si vybereš?

Můžeš si vybrat tři úrovně obtížnosti. Lehká a střední je určená pro nové hráče začínající výpravy ve hrách tohoto typu a nejtěžší je pro veterány ekonomických simulátorů. Ta nejtěžší je oddělena od ostatních také tím, že v ní nejsou nápovědy, což znamená, že hráči závisí pouze na svém instinktu a zkušenostech.

Výborný zaměstnanec. Jak ho najdeš?

Zatímco tvoje firma roste, musíš také mít zaměstnance. Extenzivní systém zaměstnání a dělby práce usnadní Tvoji práci a zrychlí růst Tvé firmy. Zaměstnanci se liší podle své zkušenosti, specializaci a cenou zaměstnání - platem.

Příběh. Kým se staneš?

Příběh je velmi extenzivní a dá se projít kampaní mnoha různými způsoby. Můžeš být právo dodržující a odpovědný prodejce kdo, za pomoci svých zkušeností z mládí při práci se svým strýcem, dynamicky vylepší svůj byznys a zajistí spokojenost svých zákazníků. Naopak můžeš použít ty nejlevnější řešení když opravuješ a prodáváš auta pro oklamání svých zákazníků a získání velkých sum peněz za velmi krátkou dobu. Můžeš taky krást auta po zažádání od nemilého zákazníka.

Ekonomie a marketing. Do čeho budeš investovat?

Je tu hodně ekonomických rozhodnutí, kterým budeš muset čelit. Investovat do nových zaměstnanců, opravit auta pro nějaké peníze navíc, nebo možná inzerovat? Tento systém ti umožní cítit se jako pravý vlastník firmy, takový, který v hodně situacích musí udělat těžká rozhodnutí jak investovat jeho peníze, aby se mu to vyplatilo. Nebo vše můžeš ztratit.

Systém používání map a řízení personálu

Simulátor prodejce aut má systém řízení map a prodejců. Můžeš specifikovat na jaké ulice mohou obchodníci vstoupit, aby odvezli a opravili zakoupené (nebo ukradené) auta, atd. Také, systém událostí ti povolí, aby byla hra rozmanitá, za pomoci neočekávaných událostí a aktivit ve městě. Aby bylo jednodušší navigovat mapu, byla rozdělena do různých oblastí, které nabízí různé herní mechaniky (a odkazují na jména velmi známých okresů v USA).

Aukce

Každé auto ve hře je dostupné za správnou částku na jednom ze tří dostupných obchodů. Každých pár minut se objeví nová auta na aukci zároveň se skupinou lidí ochotní koupit si ty nejnovější modely aut. Nebudeš potřebovat jen peníze, ale i správně nabízet, abys dostal co nejvíce z auta v aukci.

Přímé prodeje

Mít hezké auto na prodej je jenom půlka bitvy, druhá je obchodování se zákazníkem a překonání jeho očekávání. S každou konverzací získáš důležité informace o tom, co zákazník od tebe očekává.

Reálné fotky aut

Hra má velkou knihovnu reálných aut. Každý set fotek je kompletním setem se starými auty a modely každého auta, také v každé kombinaci barev.



Tento popis byl přeložen naší komunitou: HracTV, Robert Ernest, Sebastian.

Systémové požadavky

    Minimální:
    • OS *: Windows® 7/8/10
    • Procesor: Core i3 3.1 GHz or AMD Phenom II X3 2.8 GHz
    • Paměť: 4 GB RAM
    • Grafická karta: GeForce GTX 560 / AMD R7-260X
    Doporučené:
    • OS: Windows® 10
    • Procesor: Core i5-2300 / AMD Athlon X4 760K or better
    • Paměť: 5 GB RAM
* Od 1. ledna 2024 podporuje klient služby Steam pouze systém Windows 10 a novější.

Uživatelské recenze produktu Car Trader Simulator - Welcome to the Business

Druh verdiktu


Druh nabytí


Jazyk


Časové rozmezí
Pro zobrazení recenzí z daného časového rozmezí ho tažením vyberte v grafu výše nebo přímo klikněte na určitý sloupec.

Zobrazit graf



Odehraný čas
Recenze budou filtrovány dle odehraného času uživatelů v době jejich psaní.


Žádné minimumŽádné maximum

Zobrazení
Recenze budou zobrazeny ve vybraném pořadí.





Více informací
Zobrazit graf
 
Skrýt graf
 
Filtry
Nesouvisející recenze jsou vyloučeny
Odehraný čas:
Recenze primárně ze zařízení Steam Deck
Filtrům neodpovídají žádné další recenze
Abyste viděli všechny recenze, upravte filtry výše
Načítání recenzí...