Transformă-te într-o yakuza renegată și hotărâtă și provoacă-i foștii asociați, scoțând Secret Garden City [Orașul Grădinii Secrete] din ghearele lor, în acest rogue-jutsu rapid și fluid de Sébastien Benard, designerul Dead Cells.
Toate recenziile:
Nicio recenzie de utilizator
Data lansării:
urmează să fie anunțată
Dezvoltator:

Conectează-te pentru a adăuga acest articol în lista ta de dorințe, a-l urmări sau a-l marca drept ignorat.

Vezi întreaga franciză Devolver Digital pe Steam
Nu este disponibil în limba: Română

Acest produs nu este disponibil în limba ta locală. Te rugăm să consulți lista de mai jos cu limbile în care jocul este disponibil înainte de achiziționare

Acest joc nu este încă disponibil pe Steam

Dată de lansare planificată: urmează să fie anunțată

Ți-a stârnit interesul?
Adaugă-l în lista de dorințe pentru a fi notificat atunci când devine disponibil.
Adaugă în lista de dorințe
 

Despre acest joc

Tenjutsu este un decor rogue-like de luptă încrâncenată, la granițele densului, dar vibrantului Secret Garden City [Orașul Grădinii Secrete], aflat sub stăpânirea a patru sindicate criminale. Prins în acest purgatoriu, folosește-ți măiestria în arte marțiale și experiența cu armele pentru a curăța Grădina secretă, pentru tine și ceilalți, prin desființarea fiecărui sindicat pe rând, în ordinea care-ți convine.

SISTEME DE LUPTĂ BRUTALE ȘI FLUIDE

Tenjutsu combină mecanica rogue-like cu busculadele rapide și intense și cu precizia tactică epuizantă. Mânuiește sistemele de luptă brutale ca și cum fiecare confruntare ar fi ultima și stăpânește la perfecție un arsenal divers de arme, upgrade-uri și tehnici pentru a zdrobi supremația pe care sindicatele au ajuns să o dețină.

ALEGE-ȚI CALEA DE CUCERIRE

Alege cu atenție ordinea în care ataci fiecare dintre cele patru sindicate, stabilind care va fi luat prin surprindere relativ ușor și care va avea timp să-și întărească rândurile înainte să ajungi la ușa lor. Calibrează-ți stilul de joc preferat la punctele forte ale fiecărui sindicat pentru a stabili calea optimă de străpuns rezistența, știind că oponenții tăi devin tot mai puternici cu cât îi lași mai mult să își amplifice forțele.

REPARĂ ȘI RECONSTRUIEȘTE UN ORAȘ DISTRUS

Pe măsură ce distrugi fiecare organizație sinistră, orașul renaște cu magazine și restaurante în care poți cheltui resursele adunate, în timp ce scurtături anterior ascunse oferă noi căi pentru rundele următoare. Modelarea orașului în funcție de stilul tău de joc este esențială pentru deblocarea unor arme noi, mișcări de luptă și zone de explorat.

Cerințe de sistem

    Minim:
    • SO: TBD
    Recomandat:
    • SO: TBD
Nu există recenzii pentru acest produs

Poți scrie propria recenzie pentru acest produs pentru a-ți împărtăși experiența cu comunitatea. Folosește zona de deasupra butoanelor pentru achiziție pe această pagină pentru a-ți scrie recenzia.