Træd ind i rollen som en yakuza-rebel, som er opsat på at trodse sine tidligere kolleger og løsne deres greb om Secret Garden City [Dølgshave] i dette hurtige og flydende rogue-jutsu-spil fra Sébastien Benard, designer af Dead Cells.
Alle anmeldelser:
Ingen
Udgivelsesdato:
Annonceres senere
Udvikler:
Udgiver:

Log på for at føje dette emne til din ønskeliste, følge det eller markere det som ignoreret

Se hele Devolver Digital-samlingen på Steam
Dette spil er ikke tilgængeligt på Steam endnu

Planlagt udgivelsesdato: Annonceres senere

Interesseret?
Tilføj det til din ønskeliste, og få besked, når det bliver tilgængeligt.
Føj til din ønskeliste
 

Om dette spil

Tenjutsu er et roguelike-kampspil, der udspiller sig i den tætpakkede, men farverige Secret Garden City [Dølgshave], som holdes i et jerngreb af fire forbrydersyndikater. Fanget i dette helvede skal du dine kampsportsevner og våbenekspertise til at vaske tavlen ren for dig selv og indbyggerne i Secret Garden City [Dølgshave] ved at nedbryde hver af de unikke syndikater ét ad gangen i valgfri rækkefølge.

BRUTALE OG FLYDENDE KAMPSYSTEMER

Tenjutsu blander roguelike-mekanikker med intens og lynhurtig nærkamp og krævende taktisk præcision. Kast dig ud i brutale kampsystemer, hvor hvert møde kan blive dit sidste, og lær at mestre et bredt udvalg af våben, opgraderinger og teknikker, som kan knuse syndikaternes jerngreb om byen.

VÆLG DIN VEJ TIL SEJR

Vælg nøje, hvilken rækkefølge du vil angribe syndikaterne i ved hver gennemspilning, hvor du kan beslutte, hvem du vil overraske, og hvem der skal have tid til at styrke sine tropper, inden du dukker op. Find din fortrukne spillestil mod hvert syndikats styrker for at beslutte den bedste vej gennem modstanden med den viden, at dine fjender vokser sig stærkere, jo længere du venter med at konfrontere dem.

REPARÉR OG GENOPBYG EN SMADRET BY

For hver organisation, du smadrer, vil byen blive genfødt med butikker og restauranter, hvor du kan bruge dine indsamlede ressourcer, mens tidligere skjulte genveje giver dig nye stier i efterfølgende gennemspilninger. Omform byen, så den passer til din stil, hvilket er altafgørende for at låse op for nye våben, angreb og områder at udforske.

Systemkrav

    Minimum:
    • Styresystem: TBD
    Anbefalet:
    • Styresystem: TBD
Der er ingen anmeldelser af dette produkt

Du kan skrive din egen anmeldelse for dette produkt for at dele din oplevelse med fællesskabet. Brug området over købsknapperne for at skrive din anmeldelse.